Alig tudom este elaltatni a babámat, mit csináljak?
"ezért a nagy ágyba tilos. 2x ott altatod, és véged. Onnan te elmozdítani pár éves koráig nem fogod tudni, akkor viszont a házaséleteteknek is vége"
Akkor hogy lehet, hogy a mi fiunk folyton köztünk aludt babaként, 1,5 éves korában meg 2 nao alatt átszokott az ágyába és azóta is ott alszik? :D
Kedves 6. válaszoló, köszönöm a felkérdezést!
3 gyerekünk van, sosem volt ilyen, hogy "TiLoS" a szülők szobájába bemenni, befeküdni az ágyba... (mellesleg elég unalmas házaséleted lehet, ha szerinted szexelni csak a nagyágyban szabad)
Csendespihenő, mint ilyen, csak ovis korukban jött be, előtte pontos napirendjük volt.
Nem feltétlenül a napirenden múlik. Az én 5 hónaposomnak még bőven nem volt. Mégis 99%-ban elaludt a mellemen, este is. Érdemes megpróbálni, hátha, de ha nem válik be, nem kell ragaszkodni hozzá. Akkor kipróbálsz mást.
Nekem azon ritka esetekben, mikor nem volt képes elaludni a fiam, valahogy nem volt nyugta, nem tudott leállni, a hordozókendő vagy a babakocsi segített. Azoknál hozzá volt szokva, hogy nyugton marad, hiszen nem is tud sehova menni. 5-10 perc alatt elaludt. (De ez csak akkor működött, ha már túlfáradt és csak a leállni nem tudás volt a gond. Ha alapból így próbáltam altatni, nemigen vált be.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!