Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Alig tudom este elaltatni a...

Alig tudom este elaltatni a babámat, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Volt pár napja valaki, aki hasonló kérdést tett fel, én is hasonló cipőben járok, és annyira szeretnék valami konkrét tippet, annyiban különböző, hogy nálunk csak az esték szörnyűek, de az maga a pokol. Kb. 1,5-2 órát bír ébren az 5 hós lányom. Egész nap tök jó kedvű, könnyen altatható, semmi gond. Majd este akár 1,5, akár 2, akár 2,5 óra után próbálom letenni, semmilyen módszerrel nem lehet elaltatni. Se cici, se ringatás, se cumi, semmi nem működik. Egyre jobban üvölt és üvölt, szinte sikítva, én pedig kezdek idegileg teljesen kimerülni. Ezt minden este addig csinálja 1-1,5 órán keresztül, míg teljesen ki nem merül, nekem pedig az élettől is elmegy a kedvem, a nap végén már semmit nem akarok csinálni, csak vegetálunk a férjemmel... Kérlek írjatok valami tippet, mit kéne tennem...
2024. ápr. 20. 21:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"ezért a nagy ágyba tilos. 2x ott altatod, és véged. Onnan te elmozdítani pár éves koráig nem fogod tudni, akkor viszont a házaséleteteknek is vége"

Akkor hogy lehet, hogy a mi fiunk folyton köztünk aludt babaként, 1,5 éves korában meg 2 nao alatt átszokott az ágyába és azóta is ott alszik? :D

2024. ápr. 21. 08:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves 6. válaszoló, köszönöm a felkérdezést!

3 gyerekünk van, sosem volt ilyen, hogy "TiLoS" a szülők szobájába bemenni, befeküdni az ágyba... (mellesleg elég unalmas házaséleted lehet, ha szerinted szexelni csak a nagyágyban szabad)

Csendespihenő, mint ilyen, csak ovis korukban jött be, előtte pontos napirendjük volt.

2024. ápr. 21. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a napirenden múlik. Az én 5 hónaposomnak még bőven nem volt. Mégis 99%-ban elaludt a mellemen, este is. Érdemes megpróbálni, hátha, de ha nem válik be, nem kell ragaszkodni hozzá. Akkor kipróbálsz mást.

Nekem azon ritka esetekben, mikor nem volt képes elaludni a fiam, valahogy nem volt nyugta, nem tudott leállni, a hordozókendő vagy a babakocsi segített. Azoknál hozzá volt szokva, hogy nyugton marad, hiszen nem is tud sehova menni. 5-10 perc alatt elaludt. (De ez csak akkor működött, ha már túlfáradt és csak a leállni nem tudás volt a gond. Ha alapból így próbáltam altatni, nemigen vált be.)

2024. ápr. 21. 17:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!