Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy szoktatnátok le a 3hos...

Hogy szoktatnátok le a 3hos babátokat a cumirol?

Figyelt kérdés
A pocak fájás miatt nagyon jó szolgálatot tett viszont a cicizesnek nem igazán használt. El szeretném tőle venni míg nem késő teljesen ugyanis nem sok tejem van és ezt tartom az oknak ugyanis a komfort cici el tűnt nem alszik el cicin sem már csak este. Valakinek valami tippje hogy csináljam? Próbáltam h felalomba el veszem tőle és a cicit adom oda de van hogy észre veszi es megy a sírás rivas .
ápr. 19. 12:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kislányom szintén 500grammokat hízik havonta mióta megszületett 1.hónap 550gr 2.hónap 670gr és most is 500körüli lesz. Annyit eszik amennyi neki elég pl az én babám szinte sose sír ha éhes 4 óra leteltével sem.Tápszeres.
ápr. 19. 13:23
 12/13 anonim ***** válasza:
70%

ohh ezek a védőnők....

Lányom cumis volt az első naptól. Ő sem cicizett sosem 10percnél többet.

Na meg sosem hízott annyit, mint a védőnő akarta. Konkrétan ő azt sulykolta belém, szaranya vagyok, mert 0-24ben mellen kéne lenie a gyereknek, nameg hogy tejem sincs, mivel nem folyik ki... hogy lehet egy védőnőnek ilyet mondania?!

Azóta 2,5 éves a lányom.

Én nem venném le a cumit.

Az meg, hogy nehéz lesz elhagynia... mind a 2 gyerekem 2 évesen magától tette le

ápr. 19. 13:46
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
fiam is cumizott már a korházban, mert már ott vérzett a mellem, ott mondták ne erőltessem, 500g okat hízott hetente soha nem komfort cicizett. Ha viszont te azt akarod vedd el, fobd ki kb 2-3 nap és azt sem tudja hogy cumizott
ápr. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!