Hogy szoktatnátok le a 3hos babátokat a cumirol?
Figyelt kérdés
A pocak fájás miatt nagyon jó szolgálatot tett viszont a cicizesnek nem igazán használt. El szeretném tőle venni míg nem késő teljesen ugyanis nem sok tejem van és ezt tartom az oknak ugyanis a komfort cici el tűnt nem alszik el cicin sem már csak este. Valakinek valami tippje hogy csináljam? Próbáltam h felalomba el veszem tőle és a cicit adom oda de van hogy észre veszi es megy a sírás rivas .ápr. 19. 12:15
1/13 anonim válasza:
De miért akarod hogy a ciciden lógjon éjjel nappal és azt használja cumi helyett? Ha nem sok tejed van annak nyilván oka van.Nem az az oka hogy a gyereknek cumit adtál.Nekem Cumi nélkül apadt el a tejes 2 és fél hósan..
2/13 A kérdező kommentje:
Mert még esélyt akarok annak adni hogy hatha felszaporodik .
ápr. 19. 12:31
3/13 A kérdező kommentje:
Meg nem mostani probléma de később nehezebben menne neki a leszokas is szerintem a cumirol .
ápr. 19. 12:32
4/13 anonim válasza:
Skkor vedd el tőle és ennyi ha nyüglödik így járt.
5/13 anonim válasza:
Én sem szoktatnám le a helyedben. Feleslegesen kínzod magatokat vele. 11 hónapig szoptattam a gyerekemet vegyesen, vagyis elejétől fogva kapott tápszeres kiegészítést éa cumit is.
6/13 A kérdező kommentje:
Nekem viszont nem fogadja el a tapszert oklendezik tőle. Sok fajtát megprobaltunk. legalább 5hos koráig szeretném valahogy kihuzni utána meg a hozzá táplálást elkezdjuk. Nem hizik sokat 80-100 g egy héten és csesztet a védőnő is. Kerdezte meddig cicizik mondom max 10perc . Hat az kevés minimum fél órát kéne neki rajta lennie. O szerinte cumi zavaros lett a gyerek azért rövidült le a szoptatási idő és azért nem hizik sokat a gyerek .
ápr. 19. 12:43
7/13 anonim válasza:
Egyszerűen elveszed és minden beazonosítható ok nélküli nyűglődésre mellre teszed. Ennyi
8/13 anonim válasza:
Ahogy a hetes irja. Vedd el tőle akkor. Egy gyerek se ment iskolába cumival tudtommal minden gyerek leszokott róla az óvodában.. Ezen én nem aggódnék.A gyerekem cumis nem stresszelek ilyeneken.
9/13 anonim válasza:
Amúgy meg egy gyerek annyit eszik amennyi neki szükséges, hidd el ah éhes lenne a ciciden lógna több ideig hisz a cumival nem lakik jól ígyse úgyse.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊 utolsó válaszoló igazad van. Inkább akkor figyelek a babám viselkedesere és nem a vedonore hallgatok.
ápr. 19. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!