Hova lehet menni egy 7-9 hónapos babával nyaralni?
Figyelt kérdés
Most még csak 10 hetes a kislányunk, de nyáron mindenképpen szeretnénk elmenni - vele együtt - nyaralni. Ötleteket várok elsősorban belföldre.2009. jan. 5. 13:09
1/4 anonim 

válasza:

Mi a Balcsin voltunk, igaz még csak négy hós volt, de szuper volt.
2/4 A kérdező kommentje:
És belevitted a vízbe? Én nem merném a Balcsiba belevinni, de amúgy én is nagyon szeretek ott nyaralni.
2009. jan. 5. 13:22
3/4 anonim 

válasza:

Azt olvastam, hogy 7 hónapos körül már be lehet vinni a Balcsiba a babát.
Nekem 4 hetes a babám, és én is szeretnék már nyáron balcsizni.
Tavaly, mikor még pockos voltam, direkt figyelgettem, mekkora babákkal mennek be a vízbe, és volt elég sok fél év körüli baba!!
Üdv
4/4 anonim 

válasza:

Első vagyok.Akkor még csak a lábacskáit lógattam bele, nem vittük be teljesen, viszont az árnyékban nagyokat aludt.Esténként meg nagyokat sétáltunk, olyan jó volt.Szerintem mindenképp érdemes elvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!