Az egypetéjű ikerbabáknak a köldökük is teljesen egyforma lesz? Hogyan lehet őket nagyon piciként megkülönböztetni?
Kèszüljetek 2 különböző színű körömlakkal. Minèl hamarabb kenjètek egy-egy làbujjkörmükre, ha megoldhatò, akàr a szülőszobàn, aranyòra utàn.
Nekem 1 gyerekem van de mkndig lecsùszott a kar-meg làbszalagja. Ebben nem lehet teljesen bìzni.
Pár éve volt itt egy kérdés, hogy anyuka kialvatlanul, félkómásan fürdette az ikreket, és fürdés után nem tudta eldönteni melyik melyik, és most mit csináljon...
Szóval a ruha önmagában nem elég. Én is a körömlakkra, alkoholos filcre, különbözô hajnyírásra szavazok.
Én az elejétől máshogy öltöztetném őket. Egyszerre meg otthon úgysem lennének öltöztetve, hogy pucéran vagy pelusban összecseréljem. 😄
Ahol én szültem, ott amúgy 2 karszalag volt. Egy textiles rávarrt, meg a klasszikus kórházi. A textilest is úgy kellett szétvágni itthon, baromi erős anyag volt. Arra tollal volt a vezetéknév ráírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!