Miért lett ilyen nehéz az esti altatás?
Az enyém 11 hónapos, abban a korban csak úgy engedte, hogy altassam, ha függőlegesen tartottam, a fejét a tarkójánál tartottam a kezemmel s elaludott.
Nem akarlak megijeszteni, de most még nehezebb. Már úgy se engedi, hogy altassam, napközben babakocsiban alszik el séta közben, de este nem lehet abban altatni. Magam mellé fektetem, sötétséget csinálok, kis kifli - nagy kifli pózban ölelem, van hogy elalszik (ritka) de leggyakrabban több mint fél órán keresztül mászik az ágyban, ül fel, mászik rám, ölel, puszil, fél óra múlva általában már csak úgy mászik, hogy a fejét vagy húzza vagy löki, már nem bírja tartani, majd egy idő után belealszik 🤣 sajnos nekem sincs ötletem, hogy mit lehet csinálni. Az enyém annyi idősen cumizott (most is) ezért az az altatási póz vált be. Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!