Vettetek a babátoknak diavetítőt? Ha igen hol?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 14:34
1/8 anonim 

válasza:

Vaterán, teszveszen, expresszen nézz körül szerintem. Mi nem vettünk, mert megvan a mi gyerekkori vetítőnk diafilmekkel együtt. :) Alig várom már, hogy mesélhessek neki.
2/8 anonim 

válasza:

Hűűű, nem is gondoltam volna, hogy ennyi lesz: [link]
3/8 anonim 

válasza:

4/8 anonim 

válasza:

Mi letöltöttük a diafilmeket az internetről, és a számítógépen nézi. Modern világ. :o(
Viszont amekkora a lakásunk, hát nincs akkora üres fehér fal, amire tudnék neki vetíteni... :o)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :-))
2010. okt. 27. 14:46
6/8 anonim 

válasza:

Mi a Cora-ban vettük, 10 ezer Ft körül volt az ára. A filmek méregdrágák...
7/8 anonim 

válasza:

Szerintetek mennyi idős kortól élvezik a diavetítést a babák?
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem másfél-kettő. A baba érettségétől, és érdeklődési körétől függ. 13 hónapos a kisfiam, rajzfilmek nem kötik le, a Teletubbiest időnként beteszem neki, max. 10 percig érdekli. De barátnőm kisfia már 13 hónaposan elrobbanthatatlan volt a tv elől, egyszerűen nem lehetett tv-t bekapcsolni a jelenlétében. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!