Másnak sem alszik a kicsi a kiságyba?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 11:57
11/14 anonim 

válasza:

Régen első kelésig aludt a kiságyába/1-2 fele kelt/ mostmár mellettem alszik el. Napközben néha beteszem, de inkább dísz nálnuk ez a méregdrága kiságy amit vettem :o)
Nem baj ha nehéz lessz leszoktatni róla, azért válaltuk, hogy szeressük!!
Amíg pici volt addig nem mertem volna magam mellett altatni és a légzésfigyelő tébyleg az ágyban van.Most 5 hós
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Mi még csak 2 hetesek vagyunk, de a kisfiam jobban szeretem mellettem/velem aludni, sokszor bealszik cici közben, éjjel is, és ilyenkor nem teszem vissza, ha meg beteszem, megérzi, és rögtön felébred, és sír. :))
2009. jan. 5. 13:44
13/14 anonim 

válasza:

Az elso honapban napkozben a kanapén aludt a kisfiam, éjszaka a saját kiságyában, aztán beszoktattam napkozben is a kiságyba...Ez mukodott is addig,amíg a foga nem kezdett jonni, akkor néha melléfekudtem a nagyágyon, vagy éjjel magam mellé vettem, és most már úgy látszik, hozzászokott ehhez, mert a kiságyban gyakran felsír... Mindenkinek másképp felel meg, én azért annak orulnék, ha visszaszokna a kiságyba, ami az ágyam mellett van, tehát kozel, de mégis kulon. Keresztbe fekszik a drága, nekunk nem marad hely:)
14/14 anonim 

válasza:

Nekem csak ott tud aludni. Első perctől ott aludt el és már nem is hajlandó kézben/ölben elaludni. Eleinte mikor majdnem elaludt a cicin, akkor gyorsan beraktam a kiságyba és lényegében ott aludt el. Most majdnem 9 hónapos és a felállást követő két hét kivételével mindig gyönyörűen és egyedül elaludt a kiságyban. Illetve még egy hét volt amikor két nap kórház miatt igényelte hogy velünk aludjon, de azt is magától elhagyta amint helyreállt a kis lelki békéje. Nekem ez így egy áldás, de barátnőm imádja, hogy másfél éves fia még mindig a karjában alszik el (nem is tud elmenni sehova altatási időben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!