Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babám hanyatt fekve...

6 hónapos babám hanyatt fekve csapkod a kezével, meg nem tudom máshogy kifejezni úgy jár mind a két keze mintha mulatna. Ez így normális? Barátnőm lánya pont ilyen idős ő nem csinál ilyet. Aggódjak?

Figyelt kérdés

Persze mindig megy a “tiéd mit tud?”, “tiéd még nem csinálja?”

Mindig úgy érzem, hogy rossz anya vagyok, hogy nem tudom mi a normális meg mi nem, meg mit mikor kell… olyan rossz.

2024. ápr. 13. 20:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%
Szóban lehet úgy is jön át, írásban pedig sokszor egyáltalán nem, akkor figyeljen oda ezekre...
2024. ápr. 14. 08:08
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

#10 Első vagyok, így van. Semmi rossz szándék nem volt bennem mikor írtam, nem gondoltam hogy ezen a szón fenn akad valaki. Szerkeszteni nem tudom, ezért is kértem fentebb bocsánatot attól aki megsértődött ezen a szón, nem volt szándékos triggerelés. Én így szoktam beszélni, eddig nem volt probléma ezzel, a környezetemben sem.

Én is elítélem azt a jelenséget mikor az utcán az anyuka a 6-8 éves gyerekét ordítva lehülyézi, mert nem azt csinálja amit mondanak neki, de itt a válaszomban pedig messze nem ilyen esetről van szó.

2024. ápr. 14. 08:17
 13/20 anonim ***** válasza:
68%

1# és Nincs vele semmi gond, szerintem értelmes embernek átjött ez.

4-esről meg inkább hagyjuk mit gondolok meg szerintem más is….:D Szánalmas vagy.

2024. ápr. 14. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
51%
12, én kérek elnézést, hogy írásban nem feltétlen jön át, nem vagyok fogyatékos, de nekem sem mindig jön át, ha úgy olvasok valamit. Félreérthető volt, ez ennyi.
2024. ápr. 14. 08:56
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Hagyd csak. Aki ilyeneket dobál privátba, annak én nem szabadkoznék.:D Stílus maga az ember. Nem hogy különb nem vagy, de még rosszabb 4-es. Nem szoktam válaszolni privátba. :) Ilyen szépeket ír. Pedig az egyes nem úgy értette. Biztos ő se ezt. :D

“ Anyad szánalmas, aki erre nevelt. Nálunk nem divat hülyézni a gyereket.”

2024. ápr. 14. 08:59
 16/20 anonim ***** válasza:
30%
Nem fogok szebbet írni aki egy félreértés miatt egyből ilyen jelzőkkel illet, hogy szánalmas. 👏
2024. ápr. 14. 09:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Az en fiam 6,5hos. Csapkod. Targyakat fogja de csapkod. Nem tudom gond lehet? Jovo7en megyunk orvoshoz megkerdem. De en is nagyon izgulok.
2024. ápr. 20. 19:46
 18/20 anonim ***** válasza:
17, a babák, ha több inger éri, vagy szimplán túl csordul érzelemmel, mondjuk úgy, nem bírja kezelni és elkezd csapkodni. Még éretlen az idegrendszerük. Normális.
2024. ápr. 20. 19:48
 19/20 anonim ***** válasza:
De az is normalis, hogy 2 honapja csinalja?
2024. ápr. 20. 19:51
 20/20 anonim ***** válasza:
A lassan 19 hónaposom is csinálja, mikor ilyen van.
2024. ápr. 20. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!