Pampers Sleep and Play milyen? Érdemes venni? Mihez hasonlít?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 12:37
11/14 anonim válasza:
1 éves babámnak azt használjuk nappalra, még jó rá a maxi méretű. Max. 3-4 órát bír, de még sosem ázott át, nekünk bevált.
Kb. ugyanannyiba kerül, mint a gagyibb pelusok (37-40 Ft/db), de sokkal vékonyabb, így nem olyan ormótlan, bumszli tőle a kicsi popsija :)
12/14 anonim válasza:
Mi sleep&playt használunk nappalra és 1 különbség hogy hátul nem gumis!ÉS egészen jó ára is van,szerintem abszolut nem lányos mert lila majom meg talán rózsaszin és sárga állatkák vannak rajta a zöld csíkon!És a pelenkát különben sem nézegeti senki legalábbis felénk nem...Úgyis a kazánba vagy a kukába megy nemde?!:D
13/14 anonim válasza:
Én nappalra szoktam használni!Szerintem is kár hogy nem gumis!Viszont vékony és kényelmesnek tünik!És szeretem ,de tényleg jó lenne ha gumis lenne!
14/14 A kérdező kommentje:
Hú nagyon megoszlanak a vélemények. Azért köszönöm.
2010. okt. 27. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!