Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjam a tápszert, vagy ne?

Adjam a tápszert, vagy ne?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8,5 hós lesz és 7,5 hós koráig szopizott.A védőnőnk szerint adnom kellene tápszert is neeki,hogy már nem szopcsizik,hogy ne csak a tömény kaja legyen(bébiétel).Nem tudom,hogy vajon egy ekkora baba elfogadja a tápszert?
2009. jan. 5. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia! Mi tápszeresek voltunk mindig. Szerintem ha van rá lehetőséged akkor kérj egy kis tápszert egy ismerőstől és próbáld meg. Ha nem kell neki akkor ne adj. Bár a tápszerben sok olyan vitamint és ásványi anyag van ami kell a fejlődésükhöz. Kb 1 éves korig javasolják a fogyasztását. De megkérdezheted a gyerekorvost is. Ne felejtsd el hogy Ők a szakemberek ebben.
2009. jan. 5. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi 6honapig csak szopiztunk,nekem is felirta a dokino a tapszert de Petra babam semmi penzert nem fogadta el.Miert nem szopcsizik??? az enyem 14-en lesz 1 eves es meg szopik.

Azert kiprobalhatod hatha elfogadja(ami csoda lenne)

2009. jan. 5. 12:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne ha reggel-este kapná, az én fiam 14 hónapos, és reggel este még csak a tej van. Ha nem akarsz fölöslegesen venni egy egész doboz méreg drága tápszert, akkor a milupa oldalán igényelhetsz pl. mintát, próbáld ki hogy elfogadja-e. De egy ekkora baba már kaphat ízesített tápszert is, vannak ezek a vaníliásak, az lehet, hogy jobban ízlik neki. Vagy te is ízesítheted a tápszert, nekem amikor ennyi idős volt a fiam, mondta a dokinő, hogy már lehet színezni a tápszert egy kis kakaóval, vagy karamellel (egy teáskanál kristálycukorból lehet csinálni), vagy lehet tenni bele egy kicsi vaníliás cukrot is, és akkor vaníliás "tej" lesz belőle.
2009. jan. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!