Krisztivan kérdése:
Mikor adjam neki a tápszert?
Figyelt kérdés
A kisfiam születése óta szopi+tápszert evett.4 hós kora óta hozzátáplálunk,kiváltotta a reggeli és déli tápszert.Egy hete nem hajlandó elfogadni a tápszert,most hat hós.Így eszik most:
8-9 felé szopi + gyümi
13-14 felé szopi zöldség+ gyümi +hús
17 felé szopi
18- fél 19 felé sinlac
20 felé szopi
Éjszaka 1 felé szopi és hajnal 5 körül is szopi.
vissza kellene hozzam a tápszert de mikor,melyik időpontban?
2011. febr. 28. 08:06
1/6 anonim 

válasza:

ha van egy kis szopi, akkor miért szeretnéd adni neki a tápit?
Inkább alkalmazkodj a kicsihez és az igényeihez!
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy elég-e neki a tejcsi.De mivel szépen gyarapodik(heti 100 gr) így nem akarnám neki adni.Szerinted sem kell?Védőnő szerint kell.
2011. febr. 28. 08:12
3/6 anonim 

válasza:

Ha napi 6-szor szopik, akor miért akarod tápszerezni? Nem értem...
4/6 A kérdező kommentje:
Nem szeretném tápszerezni ha nem muszáj.Ezért voltam kíváncsi a válaszokra ,hogy ki mit mond rá.Köszönöm nektek.
2011. febr. 28. 08:33
5/6 anonim 

válasza:

Első vagyok...
Bárki bármi mond is, a legfontosabb mindig az legyen, hogy hangolódj rá a kicsire és figyeld a jelzéseit. Ha ő nem kéri akkor nincs is szüksége rá.
Csak tartsd meg a szopit, ameddig csak tudod...
Sok sikert nektek!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Így lesz.
2011. febr. 28. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!