Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beba HA AR Pro tápszert...

Beba HA AR Pro tápszert hogyan adjam, hogy az jó legyen?

Figyelt kérdés

Ma írta fel a doktornő, de a lányom képtelen kiszívni az üvegből. Nagyon sűrű, a 2-es lyukú etető cumin sem jön át. Váltsak nagyobb lyukra? A MAM üvegeket használjuk, abból a 3-mas lyukút 4 hónapos kortól írja. De ebben az esetben lecserélhetem? Egyszerűen nem tudja megenni, mert mire nagy nehezen kiszívja a felét, el is fárad, és nagyon dühös is lesz.

Akinek a babája ilyet evett/eszik, miből adja?

2011. máj. 17. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Tök mindegy mi van a cumira írva, abból add, amiből inni tudja.

Az én kisfiam még 1 évesen is 2-esből ette a síma tápszert, nem rég váltottunk csak 3-ra.

Nyugodtan próbáld ki!

2011. máj. 17. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, szerintem is vegyél nyugodtan nagyobb lukú cumit...pláne ha úgysem szopik, akkor nem kell tökölni, hogy cumizavar, had egyen ez a kis pocok..:-)
2011. máj. 17. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:

bocs, hogy megkérdezem de biztos jól adagoltad? bár az enyém már egy éve nem eszt issza, de akkor én este mam2es cumival adtam, reggel 1es cumival. ha fejjel lefelé fordítottam akkor az 1es csöpögött a kettessel szinte folyt.

de ha ilyen sűrű lenne azóta, akkor nyugodtan add a nagyobb lyukúval, de te is meg tudod nagyobbítani a lyukot úgy, hogy felmelegítesz egy tűt öngyújtóval aztán gyorsan beleszúrod mikor még forró a tű

2011. máj. 17. 22:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Jól adagoltam, egyszerűen ilyen sűrű. De érdekes, mert ha áll egy kicsit, akkor nem annyira sűrű... Mindegy, ma veszünk egy nagyobb lyukú cumit, hátha azzal könnyebb lesz neki.

Mondjuk a 2-es lyukút is már 6 hetes korától használjuk, mert az 1-esen folyton bealudt, úgy elfáradt.

Szerintem lusta. :D

2011. máj. 18. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:

De édes kis lusta, gondolom...:-D

ketteske voltam:-)

Minden jót!

2011. máj. 18. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is ezt a tápszert kaptuk bukás ellen, de azt javasolta a doktornő, hogy max. 30 grammot adjak egyszerre, mert "beton széklete lesz", és nagyon meg fog szenvedni. Így mi most két cumisüvegből eszünk: az AR-ből 25 g-ot Baby Bruin üvegből (nagylyukú a cumija, nem is használtam, de most mégis jól jött), aztán gyors csere, és 140-et a megszokott Aventosból, ez már Beba HA tápszer. Féltem, hogy a kisfiam kiakad, amikor az elsőből elfogyott, de nem, szépen megszokta, és már nézi, hogy hol a másik üveg, tudja, hogy az következik.:)

Remélem, tudtam segíteni!

4 hónapos korababa anyujája

2011. máj. 18. 14:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Ettől félek én is, hogy megint kaki bajok lesznek. Mert csak ezt az egy félét kell ennie, még csak nem is vegyesen. És előtte a sima Beba tápszert ette, és iszonyatosan szenvedtünk a kakival. Szerintem csak este fogom neki ezt az AR-t adni, napközben meg kapja a Milupát.
2011. máj. 18. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:

A cumi kérdés megoldódott, a 3-mas lyukún gyönyörűen eszi a Bebát. Szóval valóban lusta volt! :)

Majd tízóraira és uzsira fogom neki adni, mert már nem is bukik annyit. Szóval szerintem csak valami átmeneti baj lehetett a pocakjával. Meg vacsorára nem mertem adni neki, mert nem tudtam, mennyire lakik jól vele, és féltem, hogy felébred éjjel enni. Szóval most tesztelem ezt a tápszert. :)

Köszi még egyszer mindenkinek a segítséget!

2011. máj. 19. 07:25
 9/9 anonim ***** válasza:

:-)

Minden jót!

2011. máj. 19. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!