Hogyan kell ebben az időben egy alig két hónapos babát felöltöztetni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Kérlek, ne adj rá bundazsákot meg 2 pulóvert. A válaszok rendben vannak, sokan írják le őt mit adnak/adtak hasonló korú gyermekükre.
Egy body és nadrág. Talán még zoknit se adnék. Esetleg, ha szelesebb vagy árnyékosabb az idő, akkor egy vékony pléd.
De nekem ma a gyerekeim egy szál pelusban/bugyiban játszottak és saraztak kint, és én is megdöglöttem a forróságtól, szóval azért ez függhet attól is, hogy éppen milyenek a fényviszonyok, mert nekünk most így délután totál idetűz a nap, olyankor azért a 26 fok is 36-nak érződik. Amúgy én most naptejjel is lekentem mindenkit, mert olyan erővel tűzött a nap, ez szerintem fontosabb, mint a 600 réteg ruha. Amiben tuti, hogy hőgutát kapna azért ilyenkor a gyerek, a kicsi (1,5 éves) így is full vörös volt szerencsétlen, annyira melege volt, pedig hát pelenkánál lejjebb már nem vetkőztethettem. Ha csak sétálni mennénk, és mondjuk 1 évvel ezelőtt lennénk, akkor az első mondat alapján öltöztetném őket.
A linkelt kérdés remélem nem a tiéd. 2 pulcsi és bundazsák, 26 fokban?????????? Te hogy éreznéd így magad? Azért, kicsi gyerek ide vagy oda, ami neked túlzás lenne, az neki is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!