A két hónapos babátokat mennyit hasaltatjátok?
Figyelt kérdés
Napi hányszor hány percet? Mennyire szereti/bírja?2023. febr. 27. 18:02
1/9 anonim válasza:
Mindegyik utalja, de ez nem szeretet kerdese, erosodni kell a hatizomnak. Napi tobbszor par percet.
2/9 anonim válasza:
3 hónapos ugyan, de 2 hónaposan is ez volt a helyzet: amíg bírja :D Amíg elnézelődik, elvan magának, addig nem piszkálom, ha már hangot ad az elégedetlenségének, akkor fordítom hátra vagy veszem fel. Ő eléggé szereti, így sokat van pocakon.
3/9 anonim válasza:
Nulla percet hasaltattuk, megvártuk, hogy magától hasra forduljon. Se a hát-, se az egyéb izmainak nem lett baja, sőt. :)
4/9 anonim válasza:
Nem hasaltattuk, de hordoztuk elég sokat, így is szépen fejlődött a fejtartása. Nem azt mondom, hogy sosem, lehet, hogy egy-két hetente letettem hasra is a változatosság kedvéért.
5/9 anonim válasza:
Nálunk csak azért nem volt minden nap, mert néha elfelejtettem pl. De jót tesz nekik, kell csinálni minél többet, persze, ha jól bírja, akkor nem, ha sír miatta.
6/9 anonim válasza:
Minden nap hasra fordítom azokban az időpontokban, amikor éppen fekszik és nem sír. Addig, amíg el nem kezd sírni, ez általában 2-3 perc. Szépen emeli és tartja már a fejét. Amúgy hason alszik, ha felébred, akkor is elkezdi emelgetni.
7/9 anonim válasza:
Par percet naponta.
3 honaposan magatol fordult at,akkor forditottam vissza amikor mar nyadizott.
4 honaposan mar visszafordult magatol.
8/9 anonim válasza:
Attól függ milyen kedve van, pár hetesen is tettem már le hasra pár percre,nagyon hamar tatotta már a fejét, 6 hetes korától átfordul a hasáról a hátára, szóval ha nagyon megunja gasonáltalában megfordul a hátara, vagy elkedett sírni, ban hogy 2 percet van el van hogy 5-6percet.
9/9 anonim válasza:
*Elkezd sírni
Bocsánat a telefon folyton javítgat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!