Ennyi nyűgösködés normális?
Figyelt kérdés
Első baba, nem tudom hogy mi számít normálisnak. Piciként is nagyon sírós volt. Most 6 hónapos, szinte egész nap nyűgös. 2 foga már kint. Forog minden irányba, még nem kúszik. Már ötletem sincs mi lehet a gond. Mennyi nyűgösködés normális? Éjszaka gyakran kel, nappal alszik 2-3x, összesen 2,5-3 órát. Nem tudom már hogy tudnék aegíteni neki, tanácstalan vagyok. Ölben már alig birom cipelni…2024. ápr. 4. 16:47
1/5 anonim válasza:
Kimerültél és érzi rajtad, hogy feszültebb vagy es ez nyugtalanítja. Ördögi kör. Te mar nem tudod megnyugtatni mert te magad is zaklatott vagy es az ragad rá
2/5 anonim válasza:
Normalis, emlekszem, hogy olyan 5-7 hos kora kozott hasznaltuk a legtobbet a csatos hordozonkat, nem veletlenul :D
Aztan elkezdett kuszni es mar abszolut nem akart 0-24 a kezemben/hatamon lenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy ölben ha el van akkor csak úgy hogy löki magàt előre, mutatva merre vigyem. Vagy ölben is csak feszeng…
2024. ápr. 4. 17:47
4/5 anonim válasza:
Nem a fogkijövések kezdetétől emelkedett meg a nyűglődések száma/ mértéke?
Amikor jön ki az új fog, átszakítja az ínyt, teljesen kellemetlen, diszkomfortos érzés. (Nem értek hozzá. Azt tudom, hogy nem volt komfortos, amikor jött ki a bölcsességfogam.) Lehet, hogy csak ez a baja a gyereknek, nem egyéb; de én nem értek hozzá.
5/5 anonim válasza:
Van egy fejlodesi szakasz, amit ugy neveznek, hogy “unatkozo felevesek”. Nyuglodik, mert nem tud meg helyet valtoztatni. Valoszinuleg errol van szo. Eleg idegorlo idoszak volt ez nalunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!