Tüdőgyulladásos babám második fajta antibiotikumját kapja 2 hét leforgása alatt, normális ez?
A 20 hónapos, ar nem baba, baxus, hanem egy majdnem két éves gyerek.
Igen, normális, ha nem használ az első, adnak másikat. Külföldön, ha ez a nyugati világot jelenti akkor adnak csak antibiotikumot, ha az valóban szükséges
Amikor a lányom volt tüdőgyulladásban kórházban is voltunk, infúzióba kapott antibiotikumot
Először az egyik fajtát majd pár nap múlva a másikat.
Igaz, hogy ő picike volt, négy hónapos, de a nagyobb gyerekeknél is úgy van, hogyha az egyik nem hat, kap másikat
Egyébként a lányom oxigént is kapott.
Nekem a 10 évesen is a babám, nem tudom mi a gond ezzel 😆
Persze most már nem szolitom így...ez kicsit off volt, de gondoltam leírom.
Kérdező, mindenképpen hagyd a röntgent ha muszáj.
És azzal nagy szerencsének volt, hogy nem kerültek kórházba.
Mi felrekezeles miatt kerültünk be, ha időben észreveszi az orvos, mi sem kerültünk volna oda.
Elvittem mert kohogott, azt mondta légcső gyulladás .
Antibiotikumot írt neki
Meg aznap éjjel arra ébredtünk, hogy furán veszi a levegőt, plusz a mellkasa horpad befelé
Azonnal sürgősségire rohanunk, ahonnan már haza sem mentünk, ottfogtak.
Kisded 1 évtől, nem kisbaba már. 2 éves lesz.
Én is furcsállom, hogy nem vénásan kapja. Ahol dolgoztam sokszor első körbe is úgy adták, ha olyan állapotba volt. Egy hétig minimum, ha nem tovább vénás antibiotikum. Magánorvos akivel át lehet beszélni? De mondjuk nyilván mi innen nem tudjuk. Én is úgy tudom, hogy ott sokszor akkor adnak, ha tényleg nagyon szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!