Hogy védjük ki,hogy a bukástól megfulladjon a baba? Oldalàn altatom,de mozgolódik meg nemsokára forogni is kezd..

Én úgy tapasztaltam, hogy " ügyesen" buknak a babák, nagyon kicsi az esély arra, hogy ebből baj legyen. Mikor már mozgolódnak, úgy fordítják a fejüket, hogy szabadon távozhasson, aminek távoznia kell.
Az én fiam rengeteget bukott, hiába büfiztettem szopás közben és után is, mégis jött vissza, az oldaláról meg pár hetesen mindig a hátára borult, hiába támasztgattam ki, mégis megúsztuk szerencsére.
Én sokat figyeltem alvás közben meg bíztam a légzésfigyelőben, annyit tudtam tenni.
Én amúgy azt olvastam, hogy furcsa módon a hason altatás a legrosszabb ebből a szempontból, mert akkor visszalélegezheti a már kifolyt anyagot, szóval azt nem bántam annyira, ha a hátára borult.

A babáknak vannak reflexeik, ha bukik automatikusan oldalra fordítja a fejét. Az oldalán nem szabad altatni, káros a csípőjének.
Amikor már forog akkor már rég nem kell ettől félni, nem csak a fejét hanem az egész testét oldalra tudja magától fordítani ha bukik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!