Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megszokta a szélcsövet, vagy...

Megszokta a szélcsövet, vagy rossz élmény?

Figyelt kérdés
Tápszer váltás volt a lányomnak (3 hónapos), a tápszertől székrekedése lett, tehát kemény volt a széklete amit magától nem tudott üríteni, cseppek sem voltak hasznunkra, cukros kamilla tea sem, sem a torna sem semmi hasonló. Végső esetben, mikor már a széklet miatt enni sem akart a pici, és sirdogált, erölködött, de nem ment neki, és a szelek sem jöttek, segítettem neki szélcsővel.. szükség volt pár alkalomra eddig, viszont mindig óvatosan és vigyázva használtam. Sajnos volt egy nap amikor olyan kemény széklete volt, hogy szükség volt mikroklizmára.. Azóta szélcső használatnál vagy 2 alkalommal észre vettem, mintha össze szorítaná a fenekét belül, és pár másodperc után elengedné, ellazul.. ez hozzá szokás vagy fél üríteni? Orvos látta, egészséges a pici. Első babás anyuka vagyok, szóval most jól jönne pár tanács.

márc. 24. 22:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%

Kulfoldon lakom, itt elmesz a boltba es megevszed a tapszert.

Ki neked az orvos ? Valami parancsolo urasag ? A te gyereked bakker, inkabb csoveket dugdosol fel neki, csak mert egy vadidegen azt mondta?

Azt adsz neki amit akarsz , te vagy az anyja ! Legyen mar eszed. Az orvos max. TANACSOT adhat. A jozan eszed ( ha lenne) akkor meg latnad, hogy szenved a gyerek, adsz neki mast.

A cukros vizrol ne is beszeljunk. Hihetetlen milyen tudatlan emberek vannak, es 2024 van ...

márc. 25. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

"Nem tudom végülis, hogy ezt a fenék össze szorítást miért csinálja.."

Szerinted miert ?? Menjel dugjal mar fel magadnak egy uborkat ( mert neki az ugyanolyan meret ), aztan kerdezd meg magad miert szoritod ossze !

Mert bantod, azert csinalja !!

márc. 25. 11:12
 13/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom páran agyat növesztettek.. hallottatok már az infantilis diszkéziáról? Orvost és tápszert váltottam. Megoldódott a probléma. Aki normálisan válaszolt annak pedig köszönöm szépen a válaszát. Ment a zöld kéz. ☺️
márc. 28. 07:38
 14/15 anonim ***** válasza:
3 nap alatt. Hát ez elég gyorsan ment.
márc. 28. 09:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Még nem állt helyre teljesen. Viszont rengeteget van tornáztatva azóta, sok folyadék bevitel, tápszer csere, és kapott cseppet, ezzel sikerült egyszer eddig ma. Szóval van változás.
márc. 28. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!