Szokott a babátok álmában sírni?
Az enyém időről-időre álmában, csukott szemnél egyszer csak összehúzza a szemöldökét, elkezd remegni a kis szája és elkezd hüppögni, könnyek nélkül sírni.
Mennyire normális ez? :( Elég rémes szülésünk volt, két héttel korábban érkezett és szerintem a magzatvíz szivárgás gyanúja miatti vizsgálat indíthatta be a szülést (elég durva volt a nőgyógyász, aki vizsgált). Nagyon erős fájásaim voltak, és bár fejvégű volt a baba, egészen magasan volt még a buksija.
Talán túl korán született meg, nem akkor, amikor ő akarta volna és ez okozhatott nála esetleg lelki traumát, ami ilyen könny nélküli sírásokban teljesedik ki?
Szerintem ezt most túlgondolod.
A fiam 36 hetesen született sürgős császárral. Ő sem akart még megszületni. Már 7 hónapos, boldog és kiegyensúlyozott baba.
A fiam is csinálja. Próbáltam okot keresni. Pl: mozgalmasabb volt a nap mint az előzőek? Vagy volt valami rossz a napban? De semmi oka nem volt. Álmodott.
Többször is csinálta, szerintem havi rendszerességgel előfordul még most is és még csak most közelít az 1 évhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!