Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kimennétek sétálni ma?

Kimennétek sétálni ma?

Figyelt kérdés
6 fok,borús idő, 32 km/h szél.Ha igen,mibe öltöztetnétek?
2010. okt. 26. 13:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Áhh nagyon fújt a szél,csak az erkélyre mentünk 10 percre.Gondolom az is megteszi.Nem?
2010. okt. 26. 14:07
 12/19 anonim ***** válasza:
Nálunk esik, de kiviszem a szokott időben, ha nem is sétálni de aludni kiteszem. Mindennap kinn van 4-től fürdésig!
2010. okt. 26. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
Persze. Nincs szélvihar vagy ilyesmi, a gyereknek minuszban is kell a levegő. Elmentünk gyalog a boltba, utána meg felült a hintára a játszón, kb 1,5 óra volt együtt. Az eredmény,2,5 órája alszik az ágyában :) ugyhogy vidd csak ki nyugodtan.
2010. okt. 26. 14:18
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi nem voltunk,mert az én lányom nem állja a szelet!Ordít a babakocsoban ha fúj a szél!Szakad az eső!Ha ráteszem az esővédőt nem lát semmit,na akkor még jobban üvölt,és még kínlódhatok én is az esernyőmmel!:(Így nem mentünk ki!
2010. okt. 26. 16:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Az utolsónak csak annyit,hogy a két éves keresztlányom is ilyen,erről az anyja tehet,mert lusta volt a gyerekkel sétálni,ha kicsit rosszabb volt az idő,ő már akkor nem ment sehova sem,persze,hogy fél a gyerek mindentől...én délelőtt,meg délután is sétálok a lánnyal,feltalálták az esernyőt,esővédőt és ha nagyobb lesz ,a kis gumicsizmát,meg esőkabátot...ráadásul van egy kutyusunk is,vele is sétálni kell:)
2010. okt. 26. 22:38
 16/19 anonim ***** válasza:
Utólsónak-miért itélkezel olyan felett akit nem ismersz?boldoggá tesz?honnan tudod,hogy miért olyan a lánya amien?csak azért,mert a te családodba így volt az még nem jelemt semmit!kisfiam 17hós szeret kinnt lenni esőbe,sárba!viszont a lányom 4éves írtózik,ha ki kell menni!gondolod azért,mert rá lusta voltam?a fiamra meg nem?nevetséges-ez az oldal nem erről kéne,hogy szóljon!
2010. okt. 26. 22:53
 17/19 anonim ***** válasza:
22.38-nak!4 hónapos a lányom!És nem lustaság!El sem tudod hunni mennyire imádnivaló egy ordító 4 hónapossal szakadó esőben és szélben sétafikálni!Egyébként első perctől kezdve üvölt ha fúj a szél!De nem Neked fogok itt magyarázkodni!Különben is imádom az ilyen "szuperanyákat",akik annyira,de annyira jól tudnak mindent!És bárki felett nyugodtan ítélkeznek!
2010. okt. 27. 08:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Lehet itt vitatkozni, mert persze ha vki nem olyan kritikát kap amire számit akkor megy a balhé de én csak azt tudom, hogy a lányom juliusi tehát 2 éve ilyenkor 4 hós volt.Minden nap délelőtt délután mindegy milyen idő van/volt, 1-1,5 óra séta volt, nem nyavajogtam, hogy fázok nem viszem el a gyereket. És most sem. Menni kell, levegőzni kell, a szellőztetés szuper de nem pótolja a sétát, és ha fel van öltözve nem fázik meg. Sose volt beteg a lányom, és már 2,5 éves.
2010. okt. 28. 19:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok az "ítélkező 22:38-as....:)Nem ítélkeztem,csak elmondtam,hogy nálunk van egy ilyen eset,és azért van,mert az anyja kényelmes....ezzel nem rád céloztam.....Szerintem pár alkalom után megszokja.....Meg a mínuszokban mi lesz?Mert én például,a kutyánknak nem mondhatom majd,hogy bocsi,most pisilj be,mert a gyerekkel nem megyek le......
2010. okt. 28. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!