Kimennetek szelbe setalni 6honapos babaval?
Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 14:45
1/3 anonim válasza:
én jól felöltöztetném, rátenném a védőt a babakocsira és kimennék egy rövid sétára.
2/3 anonim válasza:
Mi már voltunk is sétálni meg szerintem még megyünk is, mert nagon kellemes ez a hüvös idő. Csak jól felkell öltöztetni.
3/3 anonim válasza:
Szia!Mi Hollandiaban elunk,ahol mindig nagy a szel,igy kenytelenek vagyunk abban setalni!!
Szerintem nem art a kicsiknek,csak jol fel kell oltoztetni,mint ahogyan elottem is irtak mar!
Es meg egy jo tanacs,a picurid barmennyire is nezelodni szeretne,szelben ne engedd,mer sajnos en bele estem ebbe a hibaba,es jol be is gyulladt a kicsi szeme!
Jo setalast kivon Nektek:)
Egy 7 honapos kis fiu anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!