Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy jobb altatni egy két...

Hogy jobb altatni egy két hónapos babát, hason vagy háton?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én hason altattam 2 hetes kora óta azóta is úgy alszik. Nem az a kérdés hogy jobb, hanem hogy marad, pl az én kislányom üvöltött a hátára fektetve.
2010. okt. 26. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Kisfiam az első itthon töltött éjszakától kezdve csak hason aludt.

Tényleg az a fontos, hogy a baba melyik testhelyzetben érzi jól magát. Ha nem szeret hason lenni, akkor nappal, amikor fent van, akkor kell erőltetni a hason levést, hogy erősödjenek az izmai.

2010. okt. 26. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
én nem mertem hason altatni a bölcsőhalál kockázata miatt... így vagy háton vagy oldalt fekve altattam. kb. 4-5 hónapos korától alszik hason és úgy el kell mondjam, sokkal jobban alszik.
2010. okt. 26. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem elejétől hason alszik, a mai napig (1 éves). Nem maradt meg sem oldalt, sem háton. Hason érezte magát jol.
2010. okt. 26. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Ahogy a babád jobban szeretné ugy fektesd. Ha nem jo neki ugyis jelzi.
2010. okt. 26. 13:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Igen egyet értek az előzővel,úgy altasd ahogy neki jó.Amelyik poz.-ban elalszik és megmarad.Mi is háton altattuk-de eredménytelen volt.Hasonalvás jött be neki-bár én is radarokkal aludtam a bölcsőhaláltól való félelmem miatt.Napközben ha elszundikál-akkor szoktam a hátára rakni vagy oldalt.A legújabb,ha a hátára rakom de a nagypárnámra.Imádja :)Persze figyelem.
2010. okt. 26. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
2 hónapos koráig én sem mertem hason altatni, pedig volt légzésfigyelő, kelt is 3 óránként enni, majd hasra raktam, és onnantól este 8- hajnal 4ig aludt.Azóta is hason alszik, de az a lényeg neki hogy jó, észre fogod venni, ha van légzésfigyelőd akkor kapcsold be és ha szereti rakd hasra.
2010. okt. 26. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Hason sokkal jobban fog aludni, és a mozgásfejlődése is gyorsabb lesz.

így nagyobb a bölcsőhalál veszélye, ezért ajánlják a modern orvosok a háton altatást.

Nekünk csak hason aludt pár hetes korától, légzésfigyelővel.

2010. okt. 26. 16:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam is hason alud kb.1hetes kora óta-hasfájós volt!mai napig úgy alszik 16hós!szerintem jobbat aludnak a babák,de jobban is oda kell figyelni!
2010. okt. 26. 23:09
 10/11 A kérdező kommentje:

én is rettegek a bölcsőhaláltól, de hason érzi jól magát a kisfiam. légzésfigyelőt használok. most vagyunk 10 hetesek.

valaki hallott mát tényleges bölcsőhalál esetet? nagyom félek tőle.

2010. okt. 27. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!