Milyen etetőszéket érdemes venni a babának?
Figyelt kérdés
márc. 22. 13:29
1/10 anonim válasza:
Nekünk az ikea antilop jött be,könnyen takarítható, akár könnyen szét is szedhető
3/10 anonim válasza:
Én is az ikeást ajánlom. Mi egy hagyományost vettünk, igazi isten csapása, mindennap szidom magam étkezések után, miért vettük ilyen szart.
Ikeást akarok helyette, de webshopból nem engedi rendelni, a közelben lévő használtakat mindig elhappolják előlem.
4/10 anonim válasza:
Mi is antiloppal kezdtünk, aztán hauck alphára váltottunk, mikor kinőtte.
5/10 anonim válasza:
Nekunk is Ikeas. Egyszeru, konnyen tisztithato. Nem kell semmi flanc egy etetoteszekre.
6/10 anonim válasza:
Nekünk a kisasztallá és székké szétszedhető fa volt.
9/10 anonim válasza:
Attól függ, tud-e önállóan ülni. Ha igen, akkor én is az antilop széket ajánlom.
10/10 anonim válasza:
Nekünk Hauck Alpha van, ez tovább használható mint egy hagyományos etetőszék.
Szerintem ezek a kibélelt, gurulós óriás járgányok szörnyűek. Csak ránézek és szorongani kezdek a takarításától és rengeteg helyet foglalnak összecsukva is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!