Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért? Mit csináljak máshogy?...

Miért? Mit csináljak máshogy? Katasztrofális anya vagyok, kivagyok, elegem van, csalódott vagyok?

Figyelt kérdés
Miért van az, hogy szinte soha nem néz rám, nem mosolyog rám, hiába énekelek, játszom, mutogatok stb. neki? Babamasszázson is minden bab az anyját nézi, ő meg mindenki mást. Mit csináljak a babámmal, még mosogatni, teregetni sem tudok, csak ha esetleg elalszik, ha ébren van, csak kézben jó neki, persze, fel-le cipelve, és van hogy úgy is üvölt. A kiságyban, hordozóban, játszószőnyegen, pihenőfotelban sem marad el.
2010. okt. 26. 12:13
 1/8 A kérdező kommentje:
Kisfiam 3 és fél hónapos.
2010. okt. 26. 12:13
 2/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős?
2010. okt. 26. 12:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kengurut vettem és reggel magamra akasztottam:))Már nagyobb(9 és fél hónapos)és mászik,feláll mindenütt tehát már kicsit tud engem hanyagolni:)Teljesen megértelek,nyugi,ettől még nem vagy rossz anya!Téged minden nap láthat,érdekli a többi társa!
2010. okt. 26. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:

ja, bocs.

ne aggódj, én úgy érzem, hogy anya egy stabil pont, akit megszokik a baba, hogy mindig a közelben van. Nálunk is apa kapja a mosolyokat, mert neki meg lehet örülni, amikor hazaér.

egy gyerekszáj rovatban olvastam, hogy egy kisgyerek, akire nagyszülők vigyáztak épp körülnézett, és közölte:

"szokott lenni anya".

én ezen csak mosolygok, hogy akár egy bútor is lehetnék a közelében. de később beérik a sok áldozat. ne aggódj!

2010. okt. 26. 12:17
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, mert eléggé megzuhantam.
2010. okt. 26. 12:33
 6/8 anonim ***** válasza:

szia, nem vagy katasztrófa nyugi! csak neked nem egy nuygis nézelődős baba jutott. nálunk is úgy volt, pl. az orvosnál a 10-11 hónaposok nyügdtan üldögéltek, majszoltak valamit, az enyém már 4 hósan követelte hogy körbehordozzam, és az ösze babához odamentünk visítozott nekik stb. engem letojt, nem érdekeltem sokáig. vannak iyen érdeklődő, mozgékony babák. most is nagyon mozgékyon de már azért meg tud ülni a fnekén, ha muszáj, na nem órákig....

22 hónapos.

2010. okt. 26. 13:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Mintha a saját életemet írtad volna le, persze ezelőtt másfél- két évvel. Ugyan ilyen volt a kislányom. Teljesen kiborultam, senki nem értett meg. Állandóan mellette őrködtem, kínlódtam, hogy ne sírjon, de ő csak bömbölt, bömbölt... Aztán 5 hónaposan kiderült, hogy terhes vagyok. Na azt hittem, hogy eljött a világvége. A férjem és a család hallani sem akart abortuszról (különben én is abortusz ellenző vagyok), de egyszerűen nem éreztem az erőt magamban még egy "zsarnokhoz". Aztán mikor 6 hónapos lett, és egyre többet mozgott, minden megváltozott. Egy angyal lett, és azóta is (most két éves 3 hónapos) az. A testvére pont az ellentéte, picinek egy angyal volt, bezzeg amióta mozog, egy ördög. Kitartást minden rossz korszak elmúlik, csak türelem kell és sok szeretet.
2010. okt. 26. 14:21
 8/8 A kérdező kommentje:

Lányok! Remélem, hogy az enyém is ha elkezd mászni, mozgolódni jobb lesz a helyzetem.

Most alszik, így van egy kis levegővételem.

2010. okt. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!