Most lesz 1 éves a kisfiam, nagyon szeretnék még egy babát, de a párom hallani sem akar róla. Hogyan engedjem el ezt az egészet?
Amikor még nem volt meg a babánk, arról beszéltünk végig, hogy ketten lesznek legalább, és maximum 4-nél megállunk. Azóta én kettőt szeretnék, többet nem.
A kisfiunk nem problémás, csak most jött rá a férjem, hogy még "élni" szeretne. Utazgatni, meg egyéb olyan dolgok, amit szerinte nagyon megnehezít egy gyerek Szereti a fiunkat amúgy.
Szerintem az hogy 1 vagy 2 van, nem sokat számít, ha pl nyaralni megyünk ugyanaz, itthon minimális a különbség. (Ezt onnan is tudom, hogy én is nagy családban nőttem fel)
Akinél legalább 2 gyerek van, kérlek mesélj, megbántad esetleg? Jobb/könnyebb ha egyedül van?
Jelenleg nagyon szeretnék még egy babát, szóval vegyétek el a kedvem vagy nem tudom..
#21, csak az ő kedvéért nem vállalnék semmikor, az biztos. Akkor választania kéne, hogy én vagy két gyerek mástól/mással.
#19, 21
Egyetértek amúgy,csak kíváncsi voltam. De én is így vagyok. 22# voltam.
Kérdező,térjetek vissza erre picit később és ha akkor se,akkor meg újragondoljátok.
Lehetne azzal érvelni a férjednek, hogy gyorsan legyen meg a másik baba, így kb egyben letsjátok a kisbabás időszakot és utána tudtok utazgatni. De semmiképpen sem erőltetném ezt a vonalat, mert ha ő igazából nem akarja a másodikat, akkor extra nehéz lesz az "egyik kicsi, másik pici" időszak.
A másik lehetőség - bár nem írtad, hány éves vagy - a nagy korkülönbség. Én elég rugalmasnak tartom magam, és a fiam is szerencsés természetű, nagy béketűrésű baba. Egyelőre csak ő van. Mi simán utaztunk vele ugyanúgy, mint mielőtt megszületett. Lassabb a tempó persze, játszótér-szüneteket tartunk. Most 2 és fél éves. 2 kicsivel ez már nem menne. De ha mondjuk 10 év különbséggel vállalnánk a másodikat, úgy igen (nekem az már nem fog beleférni, 4 év különbséggel tervezzük a másodikat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!