Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy készíted el a babádnak a...

Hogy készíted el a babádnak a túrót? Milyen ételeket készítesz belőle neki?

Figyelt kérdés

Kislányom 10 hós, a túrót már 1 hónapja kapott. De nagyon nem szereti. Gyümölcsel turmixoltam, de nem ízlett neki, kiköpte. Arra gondoltam hogy valamivel édesíteni kéne, de nem akarok cukrot beletenni neki. Van valami tippetek hogy hogy készítsem el neki? A gyümölcsel való keverés nem jött be, akár milyen fajta és édes gyümölcsöt tettem neki bele. :-(

egy tanácstalan anyuka

2010. okt. 26. 09:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbálj bele összetördelt, vagy darált háztartási kekszet tenni. Az én kisfiam például jobban szereti a savanyú dolgokat, így én a túróba kis citromlevet csepegtetek. Vay csak úgy natúran összekeverni a túrót kis natúr joghurttal.
2010. okt. 26. 10:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én a főzelékbe, pl. brokkolihoz morzsolok egy kis túrót,szóval nem édesen készítem. De a karfiol, répa, krumpli kombinációhoz is adhatsz egy kis túrót+ reszelt sajtot... Nagyon finom. Az én kisfiam nagyon szereti. Minden jót Nektek!
2010. okt. 26. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak tojássárgájával és vízzel palacsintát készítek. Ezt összevagdosom, összekeverem túróval, natúr joghurttal, reszelt almával és banánnal. Imádja a fiam.
2010. okt. 26. 12:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Sütőtökkel keverve is nagyon finom. De készíthetsz banános krémtúrót is: banánnal és tápszerrel összeturmixolod.
2010. okt. 26. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!