Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Avokádót hogyan készítesz...

Avokádót hogyan készítesz babádnak?

Figyelt kérdés
Azt olvastam,hogy 6 hónapos kortól adható,a répával,krumplival...stb.azokat párolva adtam,de az avokádó elkészítésével bajban vagyok,mivel nem ismerem.
2010. aug. 29. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mivel az avokádó gyümölcs, ne keverd zöldséggel. Mixeld le és önmagába, vagy banánnal, esetleg reszelt kekszel eheti a kicsi. Arra figyelj, hogy jó érett legyen.
2010. aug. 29. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Pici só és fokhagyma hozzá és jól összekeverni.
2010. aug. 29. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Só és bors egy babának?! Inkább az elsővel értek egyet. A 6 éves keresztlányom vajas kenyérre kenve szereti.
2010. aug. 29. 21:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2010. aug. 29. 21:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pici só kell a babának is. Picit írtam és nem egy kanálnyit. A gyerekorvosok sem ellenzik. (Egyébként borsot nem írtam...)

A gyári bébiételekbe is használnak sót és cukrot!!!

2010. aug. 30. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én avokádókrémet szoktam csinálni a kisfiamnak. Avokádót megveszem, hagyom 2-3 napig érni, utána simán le lehet húzni a héját. Egy tálban összetöröm villával, ha annyira puha már, ha nem megy, akkor leturmixolom. Pici fokhagymát, csipet sót, pici citromlevet, és pár kanál natúr joghurtot keverek bele (ezt 7 hónapos kortól lehet). Felnőttes változathoz, illetve nagyobb babáknak egy nyomásnyi majonéz is mehet bele.
2010. aug. 30. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ja, és természetesen kenyérre kenve fincsi.
2010. aug. 30. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!