Hol lehet kapni 80-86 os normális overált? Hétvégén végig jártuk a boltokat, sehol nem lehet kapni. Ami tetszett a brendonba az 18ft-ol volt.
Szia!
Én is sokáig kerestem,végül a H und M-ben vettem a lányomnak overállt 86-os méretben.Mindenhol megnéztem már,ez az egy volt.Ilyen szürke és rózsaszín,jó meleg és kényelmes.
Igazából nem tudok Neked segíteni, csak azért szólok hozzá a kérdésedhez, hogy tudd, nem vagy a problémával egyedül.
Tegnap rongyosra jártam a lábam. Voltunk a tescoba, auchanba, corába, brendonba, és sehol nem találtam megfelelőt. Végül az egyik helyi babboltban vettünk egyet, hát nem lesz a kedvencem, de már venni kellett, hisz jönnek a hidegek, igazából nincs bélelt nacija a Kislányomnak, úgyhogy a kényszer nagy úr.
Remélem Te is találsz valamit, ami legalább nagyjából kielégíti az elvárásaitokat.
Én nem tudom miért nincs választék, mikor már szezonja van.
Rendes kis bababoltokban nézd meg
ha nincs, akkor ajánlom a teszveszt és a vaterát, nemcsak használt ruhákat kínálnak, de mondjuk én használt overált vettem 650.-Ft-ért, és még az sem látszik rajta, hogy nem a boltból hoztam éppen...
Én tavaly ősszel bababörzén vettem a kisfiamnak, azt hiszem 92-e méret, persze akkor még nagy volt, de a babakocsiban feküdni nem volt gond. Idén télre is jó lesz még szerintem, bár még csak rápróbáltam, talán kihúzza benne tavaszig. :)
800 Ft-ért vettem, talán 2 hónapot használták, de nem látszott rajta. :)
Most is voltunk a börzén (és még megyünk is mert novemberben is lesz itt Szolnokon), most a kislányomnak vettünk overállt, ez már 2000 Ft-t volt, de szintén alig használt... ez is 86-os vagy 92-es, most hirtelen nem tudom.
Szóval börzék, esetleg angolturik, meg a már említett bababoltok is szóba jöhetnek.
(Tescoban is láttam kb egy hónapja elég jókat, de nem vettem, mert vártam, hogy a börzén kapunk-e...)
20 hónapos ikrek anyukája
Mária bababoltban láttam overált 4060 ft-ért
hívd fel őket, hogy van e, így nem kell potyára odamenned, de én pénteken láttam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!