Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol lehet kapni 80-86 os...

Hol lehet kapni 80-86 os normális overált? Hétvégén végig jártuk a boltokat, sehol nem lehet kapni. Ami tetszett a brendonba az 18ft-ol volt.

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék amin lecsatolható a lábfejrész,és a zipzár szinte majdnem végig fut hogy könnyebb legyen belegyűrni a lábacskáit. :) És persze kislányos legyen :)Se H&M se C&A se tesco,se auchan, brendonban meg az ár volt csillagászati.
2010. okt. 26. 06:59
 1/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is sokáig kerestem,végül a H und M-ben vettem a lányomnak overállt 86-os méretben.Mindenhol megnéztem már,ez az egy volt.Ilyen szürke és rózsaszín,jó meleg és kényelmes.

2010. okt. 26. 07:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudok Neked segíteni, csak azért szólok hozzá a kérdésedhez, hogy tudd, nem vagy a problémával egyedül.

Tegnap rongyosra jártam a lábam. Voltunk a tescoba, auchanba, corába, brendonba, és sehol nem találtam megfelelőt. Végül az egyik helyi babboltban vettünk egyet, hát nem lesz a kedvencem, de már venni kellett, hisz jönnek a hidegek, igazából nincs bélelt nacija a Kislányomnak, úgyhogy a kényszer nagy úr.

Remélem Te is találsz valamit, ami legalább nagyjából kielégíti az elvárásaitokat.

Én nem tudom miért nincs választék, mikor már szezonja van.

2010. okt. 26. 07:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Rendes kis bababoltokban nézd meg

ha nincs, akkor ajánlom a teszveszt és a vaterát, nemcsak használt ruhákat kínálnak, de mondjuk én használt overált vettem 650.-Ft-ért, és még az sem látszik rajta, hogy nem a boltból hoztam éppen...

2010. okt. 26. 08:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :) Akkor keresgélek tovább :)
2010. okt. 26. 09:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Én tavaly ősszel bababörzén vettem a kisfiamnak, azt hiszem 92-e méret, persze akkor még nagy volt, de a babakocsiban feküdni nem volt gond. Idén télre is jó lesz még szerintem, bár még csak rápróbáltam, talán kihúzza benne tavaszig. :)

800 Ft-ért vettem, talán 2 hónapot használták, de nem látszott rajta. :)

Most is voltunk a börzén (és még megyünk is mert novemberben is lesz itt Szolnokon), most a kislányomnak vettünk overállt, ez már 2000 Ft-t volt, de szintén alig használt... ez is 86-os vagy 92-es, most hirtelen nem tudom.

Szóval börzék, esetleg angolturik, meg a már említett bababoltok is szóba jöhetnek.

(Tescoban is láttam kb egy hónapja elég jókat, de nem vettem, mert vártam, hogy a börzén kapunk-e...)

20 hónapos ikrek anyukája

2010. okt. 26. 11:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Mária bababoltban láttam overált 4060 ft-ért

[link]

hívd fel őket, hogy van e, így nem kell potyára odamenned, de én pénteken láttam ott.

2010. okt. 28. 09:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Öszinte leszek, én kínaiban vettem. Sokkal melegeb, mint amiket a brandonban/tescoban lehet kapni. Méret mindig van. Kb: 3-5000Ft.
2010. okt. 28. 10:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Pont ebben a cipőben járok, mint Te. Miután sehol nem találtam normális overallt, vettem egyet a Vaterán használtan, de szép újszerű. Ahhoz pont jó lesz, a gyerkőc ebben ficánkoljon a hidegben, úgyis hamar kinövi. De az aukciós oldalakon láttam újakat is, illetve még a Decathlonban volt 6-7ezer körüli összegért elfogadható overall. Sok szerencsét a keresgéléshez.
2010. okt. 28. 10:25
 9/10 anonim ***** válasza:
CundA-ban 7000 ft volt, 50%-os DM bababónusz kuponnal vettem, 80-ast. Tescoban is vannak.
2010. okt. 28. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is kínaiban vettem 5000-ért, pont olyat, amit leírtál (csak fiúsat). Úgy számolom kb decemberben- januárban kinövi, szóval majd kell még egy, de az már 2 részes lesz, mert az még esetleg jövőre is jó lehet. Egyébként tényleg elég szegényes a felhozatal mindenhol. Én is csak ezt az egyet találtam.
2010. okt. 28. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!