Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen átmeneti időben miket...

Ilyen átmeneti időben miket adtok a babára babakocsis sétához?

Figyelt kérdés
Illetve ha a babámra most még épp jó a 62-es, szerintem mindjárt kinövi, még tavaszra van értelme szerezni 68-as plüss overált vagy túl meleg lesz neki már, aztán következő szezonra meg már kinövi?
2024. márc. 18. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ki fogja nőni, az biztos. A Tescoban ( több boltban is jártam) 1500 forintért vannak kitéve a plüss rugdalózók, mi is azt vettünk a tavasz végén érkező lányunknak a biztonság kedvéért.

A túlöltöztetés témára reagálva pedig nálunk a nagyobb gyerkőc fázós. Lassan három éves, de egyszerűen a többi gyerekhez képest rengeteg ruha kell rá, neki így komfortos. Sosincs kimelegedve. Éjszaka is rövid póló, hosszú póló és vastag hálózsák van rajta és még pléddel be van takarva . Pedig mi nem ilyenek vagyunk az apjával, de ő még ilyen típus.

2024. márc. 18. 13:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Amúgy ha van a közeledben HADA kids nagyon jó cuccokat lehet ott találni.

Nekem 1 éves a kisfiam, még nem jár önállóan, csak mászik. Általában egy kord nadrág, vagy az itthoni melegítő gatyája van rajta, egy hosszú body, meg valami vékonyabb kardigán, pulcsi. Ezekre pedig egy vékony overállt adok. Így nyugodtan, szabadon tud mászni a homokozóban, vagy bárhol a fűben.

A biztonság kedvéért van nálam egy mellény, néha ráadom, ha hűl az idő.

Ha 15 fok alatti a hőmérséklet, vagy szeles, akkor van rajta egy vékony körsál, meg egy vékony sapka is.

2024. márc. 18. 13:32
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
8#-as ugyanezt tapasztaltam,a 2 éves kicsi a napsütésben 19 fokban konkrétan vastag téli overállban rohangált plusz még kesztyű sapka. Alig hittem el. Bár mamával voltak a gyerekek,mondta is a férjem biztos azért vannak így bebundázva. Én se értem sokszor.
2024. márc. 18. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:
13, a gyerekeim sose voltak bebugyolalva. Általában kevesebb volt rajtuk, mint rajtam, mert nem voltak fázósak, nem is akartam "annak nevelni" őket. Erre most 8 évesen a semmiből fázós lett a nagyobb. Reggel bélelt leggings, softshell nadrág, nagykabát, kesztyű, sapka - így indult el reggel.
2024. márc. 18. 15:40
 15/15 anonim ***** válasza:
14# Itt 19 fokról van szó fás terület nélküli napos területről 1-2 között amikor rohangáltak a játszótéren körbe körbe. Ha nálad a gyerek ebbe az időbe,amit írok is ilyen fázós,akkor elgondolkoznék picit. Én is fázós vagyok,de azért mondjuk egy 20 fokba nem vennék fel egy téli bélelt overállt kesztyűvel sapkával,ha még is,akkor orvoshoz fordulnék,az már totál nem normális. Ha nálatok reggel ilyen meleg van napsütéssel az tök jó. :D 13# voltam.
2024. márc. 18. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!