Ilyen átmeneti időben miket adtok a babára babakocsis sétához?
Attól függ, hány fok van. A fiam 1-2 hónapos volt tavaly tavasszal, ha jó idő volt, csak pulcsi és vékonyabb nadrág volt rajta, és be volt takarva. Vagy ha kicsit hűvösebb, akkor vékony overál. De volt ennyi idősen egy vékonyabb kabátkája is, akkor az került a pulcsi vagy rugi fölé, és le volt takarva.
Sosem öltöztettem agyon.
Szerintem várd meg, tényleg kinövi-e. Ha igen, még mindig lehet szerezni nagyobbat. De következő szezonra nagy eséllyel kinövi.
Következő szezonra 1000 %, hogy kinövi.
[link] - ennyi viszont nem tétel egy plüssrugiért
Most én vagy nagyon vékony hosszú body+nagyon vékony talpas nacira adom a plüss overált vagy harisnya, vastag maci, hosszú body és közepesen vastag pulcsi van rajta egy vékony takaróval amit leveszek róla ha nagyon meleg van. Ez utóbbi az autós szett is, mivel hordozóba nem lehet overálban betenni.
Én a helyedben nem vennék már nagyobb plüss overált, pulcsikkal és takaróval ki lehet már húzni a tavaszt.
Én a benti ruhája fölé egy ilyet adok. Én is gondolkoztam, hogy vegyek - e nagyobbat, de vettem. Tavasszal és nyáron is lehet egy hidegebb nap, amikor pl én is veszek pulcsit. Vagy mi szoktunk este éttermezni, szoktak családi grilezések, bulik lenni, ahol estére jól jön egy melegítő overál. Max kicipzározod, ha annyira nincs hideg.
Hajlamosak az anyukák agyonöltöztetni. Március 15-én kirándultunk. Az 1 évesem egy melegítő szettben volt, sapi nélkül. Délutánra 19 fokig kúszott a hőmérséklet, akkor már az is sok volt szinte rá.
Ekkor egy kb. ugyanennyi idős kisfiút vastag kabátban + vastag, kötött sapkában láttunk. 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!