Átmeneti nevelőszülő?
Figyelt kérdés
2honapos a gyerekem... egyedül maradtunk ketten és nem tudom eltartani a későbbiekben ahogyan azt kell... Van ez az átmeneti nevelőszülő. Ami kb fél évet jelent ameddig összeszedem magam anyagilag. Merjem ezt az utat választani? Tudna valaki errol tobbet meselni? Esetleg volt valaki így? Vagy vannak itt átmeneti nevelőszülők?2022. ápr. 1. 16:22
1/23 anonim válasza:
Jaj ne ez borzasztó! Kell lennie másnak. Átmeneti otthon mind kettőnknek,önkormányzati segítség, valami.
2/23 anonim válasza:
Ha elkerül tőled, nagyon nehezen adják vissza. Olyan megoldást keress, aminél együtt maradtok. Az önkormányzatnál voltál már?
3/23 anonim válasza:
Nem fogod visszakapni, esetleg evek mulva.
4/23 A kérdező kommentje:
Nemvoltam még az önkormányzatnal
2022. ápr. 1. 16:52
5/23 anonim válasza:
Kerdezo, fel ev alatt mi valtozna ? Milyen munkaval keresnel annyit amibol fele ev alatt megoldodna minden ? Gondolom nem valami sztar ugyved vagy, akkor nem itt tartanal, a tobbi munka meg , hat fel ev alatt nem veszel belole lakast... Akkor ezek szerint cseded sincs, mert akkor szinten nem volna gond. Menj el egy anyaotthonba, keress bolcsodet es menj dolgozni.
6/23 anonim válasza:
Kerj segitseget a kajában es ruhaztatasban anyukas csoportokban a facebookon.
7/23 anonim válasza:
Anyaotthon nem megoldás? Tudom, hogy tele van, de próbáld meg!
8/23 anonim válasza:
Nincsen semmilyen családod? Szülők, nagyszüleid, testvér?
9/23 A kérdező kommentje:
Nincsen
2022. ápr. 1. 17:35
10/23 anonim válasza:
Ez legyen az utolsó megoldás.
Inkább anyaotthon, bölcsi és keress valami munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!