Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Átmeneti nevelőszülő?

Átmeneti nevelőszülő?

Figyelt kérdés
2honapos a gyerekem... egyedül maradtunk ketten és nem tudom eltartani a későbbiekben ahogyan azt kell... Van ez az átmeneti nevelőszülő. Ami kb fél évet jelent ameddig összeszedem magam anyagilag. Merjem ezt az utat választani? Tudna valaki errol tobbet meselni? Esetleg volt valaki így? Vagy vannak itt átmeneti nevelőszülők?
2022. ápr. 1. 16:22
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és már most add be a bíróságra, követeld apukától a gyerektartást
2022. ápr. 1. 17:56
 12/23 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező! Nekem van ismerősöm, aki átmeneti nevelő szülő és több gyereket nevelt hosszabb-rövidebb ideig. Tisztában van vele, hogy a gyerek nem marad nála, csak amíg a család helyzete rendeződik. Nem fogadhatja örökbe, és a család a gyereket látogathatja,köteles a családdal kapcsolatot tartani. Olyan meg végképp nincs, hogy nem adja vissza. A gyámüggyel áll szerződésben, díjazást kap.
2022. ápr. 1. 17:57
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
12. Ez oké, de nem fogja a kérdező csak úgy visszakapni. Ez legyen egy utolsó utáni megoldás. Nem írtál kérdező az apáról, hogy anyaotthont próbáltál-e.
2022. ápr. 1. 18:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

12-es, nem errol beszeltunk mi sem. Persze, hogy visszaadja 🤦🏻‍♀️🙄

VISZONT az anyanak nem lesz olyan egyszeru visszakapnia, errol irtunk.

2022. ápr. 1. 18:05
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Fel év alatt nem fogod tudni osszesszedni, ami kell. Nem fogod vissza kapni a gyereket. Két hónapos, még cseden vagy vele. 24 hetesen mehet bölcsibe, te pedig dolgozni. A gyed és a munkabért elég kell hogy legyen együtt. Apukat bepereled a tartasdij miatt
2022. ápr. 1. 18:08
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
14. A kérdező nem egyéb variációkra volt kíváncsi! Jó lenne, ha értenék is a kérdést a válaszolók.
2022. ápr. 1. 18:13
 17/23 anonim ***** válasza:
90%

16!

Én értem a kérdést. Ő nem tudja, mivel jár ez. Nem csak annyi, hogy hopp, ma oda viszem a gyereket aztán 6 hónap múlva meg hazaviszem.

2022. ápr. 1. 18:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ugye nem megint az a sztori folytatódik, hogy a lány a kisbabáját odaakarja adni valakinek mert az új párja nem akarja a kicsit?

Belebetegedtem már ebbe a történetbe.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__orokb..

2022. ápr. 1. 18:21
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ő az.
2022. ápr. 1. 19:04
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Gyerünk kérdező, te vagy ez? Miért nem válaszolsz?
2022. ápr. 1. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!