Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy 0-24ben erőlköd...

Normális, hogy 0-24ben erőlködik egy kisbaba?

Figyelt kérdés

Egész éjjel és egész nap vörösödésig/öklendezésig erőlködik (pedig hasmenése van már 3 hete, ahhoz erőlködnie sem kellene) ez mennyire normális? Vigyem ügyeletre?

Illetve hetek óta az egész arca/fejbőre vastagon kiütéses és ahelyett hogy puha lenne az arc bőre érdes/durva tapintású…

A háziorvos tojik a fejünkre

2024. márc. 17. 13:01
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Szegénynek 1 perc nyugta sincsen, mert aludni sem tud rendesen a folyamatos erőlködés miatt…lassan 2 hónapos
2024. márc. 17. 13:01
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy hasmenése van három hete????
2024. márc. 17. 13:03
 3/24 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az orvost azt mondta, hogy ez sok idő mire elmúlik…előtte székrekedése volt egyáltalán nem volt hasmenese és semmit nem mond, hogy hova vigyem vagy mit csináljak
2024. márc. 17. 13:08
 4/24 A kérdező kommentje:
Ja, és 4.5 hete folyik az orra, ha nem keltem föl es porszívózom neki több ideje (éjszaka) akkor oklendezik tole és köhög. Erre is csak legyint a doki. Más orvoshoz hiába próbáltam át kérni magam, nem vesz át senki
2024. márc. 17. 13:13
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Vidd máshoz, magánba!
2024. márc. 17. 13:19
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal vidd be az ügyeletre ne itt kerdezgess..

Egy 8 hetes gyerekről beszélünk, könyörgöm

Folyik az orra, konkrétan fuldokló a takonytol, kiütéses az arca, és hasmenése van.

De te itt tájékozódsz.

2024. márc. 17. 13:20
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem ez egyáltalán nem normális.

A felsoroltak közül semmi sem normális.(Max az, hogy higabb a széklete, ha anyatejes akkor előfordul, de én azért ezt is említenem az ugyeleten)

2024. márc. 17. 13:21
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
A kiütés az lehet tejkiutes is. Nézz utána miatt. Mindazonáltal ügyeletre vigyétek be. Az a biztos!!!
2024. márc. 17. 13:58
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Már régen másik orvoshoz kellett volna vinned!!!

Mire vártál eddig??

Egy felnőttnél sem normális 3 hétig tartó hasmenés nemhogy egy csecsemőknél!

Védőnő és az orvos a szülés után nem világosígott fel milyen tünetekkel kell menni?

Nőlj már fel, gyereked van akiért felelős vagy!

2024. márc. 17. 14:01
 10/24 Derjaderja ***** válasza:
36%
Lehet, hogy hörgőgyulladása van. Nincs gyereksürgősségi osztály a kórházban? Az orvosi ügyeletnek nincs sok értelme.
2024. márc. 17. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!