3 és fél honapos kislányomat el lehet kezdeni hozzátáplálni? Egy honapos kora óta csak tápszeres
Lehetni lehet, de hogy helyes-e, az más kérdés.
Én nem tenném. 6 hónapos koráig tápszer, ez számára a legegészségesebb.
Igen,alma,répa,jöhet.
Nekem sem töltötte be még a 4 hót amikor a gyerekorvosunk mondta adjak neki főzeléket,mert már nem lakott jól a tápszerrel.
Sokan gondolják, hogy a tápszerrel táplált babáknál már 4 hónaposan el kell kezdeni a szilárd táplálék bevezetését. Ez egy óriási tévhit! A tápszeres babák emésztõrendszere semmivel sem érettebb anyatejes társaiénál, ráadásul a tápszer nem tartalmazza azokat az emésztõenzimeket, amelyek az anyatejben megvannak és segítik a szoptatott babát abban, hogy könnyebben megbirkózzon az elsõ falatok feldolgozásával. A tápszeres babák szervezete amúgy is ki van téve a fajidegen fehérje bélrendszerre gyakorolt negatív hatásainak, így különösen fontos, hogy megvárjuk a féléves kort, mielõtt újabb ételekkel ismertetnénk meg.
Elméletben lehet ugy van ahogy mondjátok,de ha a baba már nem lakik jól csak a tápszerrel,akkor éheztesse?
Az én fiam másfél óráknként kérte a tápot és mégis korgott sokszor a hasa.Nem kell mindig az előirthoz ragaszkodni.Én nem könyvek szerint nevelem a babám,hanem a szükségletei szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!