Tényleg rossz apa vagyok azért mert nem pelenkázom a lányomat ? Azén apukám sem pelenkázott sem engem, sem a testvéremet.
Nagy tévedés. Ha én nem csinálom a kertet, megenné a gaz az egészet. Az én feleségem nem az a nagy takarítós fajta...nem kell agyonsajnálni.
Nem tudná átvenni a feladataimat, fizikailag el sem bírná. Nem azért mert nő, hanem mert ismerem.
Anyós az feljogosítva érzi magát erre, de mint mondtam a felnőtt gyerekeivel nem kevés baj van, hiába pelenkázta őket az apjuk, úgy látszik nem ezen múlott.
Nem tudom milyen a pelenkázás mert még nem csináltam. Őszintén nem tűnik nagy dolognak. Főleg ezekkel a pelenkákkal.
A fürdetésnél nem szerettem volna babrálni azzal, hogy tartom a fejét és közben a másik kezemmel fürdetem. Ezt meghagytam inkább a feleségemnek.
De ennek már vége, mert már a nagy kádban ül a kislány.
Én azt nem értem, mi a franc olyan borzasztó nehéz abban, hogy megfogod és átcseréled a pelenkát?
Az én férjem már simán elvitte magával 13 évesen ide-oda a gyereket, kicserélte a pelenkáját, megmérte a lázát, és így tovább, nyilván ő nem ilyen b*lfasz, hogy nekem kelljen kiszólnia az udvarra, hogy cseréljek már pelenkát, mert lássuk be, nehéz másképp nevezni egy ilyen apukát.
Nem attól leszel jó apa, hogy pelenkázol.
Ettől max jó férj lennél. Mert ugye a gyereket együtt vállaltátok. És ugye nem csak a jó, hanem a szar részén is illik osztozni.
Egyébként tök furcsa más apáktól hallgatni hogy milyen büdös volt a kaki, meg lepisilt minket meg ilyenek...én meg mondom nekik még életemben nem pelenkáztam.
Általában azt mondják én csinálom jól :D
Képzeld az apák is beszélnek a gyerekeikről. Nem hallottad még sohasem ? El szokták ők is mesélni az emlékezetes pillanatokat, valakinek ezek közé tartozik hogy arcon pisilja a gyerek. Többektől is hallottam már.
Az egészben semmi kamu nincs amúgy. Nem is értem, miért lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!