Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg rossz apa vagyok...

Tényleg rossz apa vagyok azért mert nem pelenkázom a lányomat ? Azén apukám sem pelenkázott sem engem, sem a testvéremet.

Figyelt kérdés
Most 13 hónapos, még soha egyszer sem pelenkáztam. Általában játszom vele, énekelek neki, viszem a nyakamban és a karomban mindenfelé. Most már sokszor együtt reggelizünk. Én etetem, gyakorlatilag azt eszi amit én :)

márc. 14. 20:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 A kérdező kommentje:
Értsd már meg hogy voltam vele annyi időt hogy ki kelljen cserélni a pelusát, csak ezt nem én végeztem el sohasem.
márc. 14. 20:41
 12/83 A kérdező kommentje:
Mindig kaptam erősítést a család valamelyik nőtagjától. De például fürdetni sem fürdettem soha, én engedtem neki vizet beállítottam a hőmérsékletet, de ennyi.
márc. 14. 20:42
 13/83 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagy rossz apa, ha szereted és foglalkozol vele rendszeresen és normális mennyiségű időt töltesz vele.

De rossz férj vagy ha nem látod be, hogy csak azért mert neked undi a kaki ezért a feleségedre hagyod akármi van, arra nem is reagálok hogy felnőtt férfiként anyukádat hívnád. Ez borzasztó ne haragudj.

márc. 14. 20:43
 14/83 A kérdező kommentje:

Ha nincs más nekiállnék én. Nem bírom elviselni ha sír, olyan mintha én sírnék. De még nem volt ilyen.

Sokszor gondolkodom azon hogy több száz évvel ezelőtt vajon részt vettek-e a férfiak a csecsemő gondozásban. Valamiért nem hinném.

márc. 14. 20:46
 15/83 anonim ***** válasza:
97%
Azért az nagyon gáz, hogy felnőtt emberként hívnod kell az anyukádat, hogy cserélje ki a TE gyereked pelusat, mert neked derogal, hogy fujj kaka :D az én férjem örömmel cseréli a kakis pelust is, mert feléri ésszel, hogy ez is a gyereknevelés resze, és elvileg az én apám is cserélte nekem, amikor baba voltam, nem hívta mamit, hogy gyere már, megijedtem, besz*Rt a gyerek :D elsősorban a gyereket a saját szülei lássák el, ha mindkettőtöknek dolga, programja van, és a nagyi vigyáz rá, oké, hogy ő gondozza...vagyis ez az én véleményem, mondjuk nekem mindegy, hogy csinálod, csak ne várj önigazolást, hogy ez így jó.
márc. 14. 20:47
 16/83 anonim ***** válasza:
97%
Értsd már meg, hogy nem akkor vagy vele kettesben, ha a másik szobában van még 5 ember. Vagy hogy kell ezt elképzelni? Kettesben vagytok otthon és peluscsere előtt áthívod anyukádat, kicseréli, aztán megy tovább?
márc. 14. 20:47
 17/83 anonim ***** válasza:
15%
Az én párom sem cserél pelenkát, szerintem feldolgozatlan gyermekkori trauma miatt. Ettől függetlenül fantasztikus apa, és nyugodtan otthon hagyhatom vele a babát, ha pelust kell cserélni, 3 percre laknak a szüleim és a testvéreim, mindig van valaki, akitől segítséget tud kérni. Nem ideális, persze, de ettől még nem tartom rossz apának, és csak emiatt Te sem vagy rossz, Kérdező.
márc. 14. 20:49
 18/83 A kérdező kommentje:
Úgy kell elképzelni hogy a feleségem például az udvaron van, vagy elmegy boltba, vagy bárhová. Hazajön és kicseréli a pelusát. Egyébként is meg van naponta hányszor kakil. Asszem 1x egyébként.
márc. 14. 20:50
 19/83 A kérdező kommentje:

Egyébként nem mondanám hogy annyira undorodnék a kakitól, mert még nem is igen találkoztam vele... szóval ez nem derült ki igazából.

De például lázat sem én mérek neki, szemébe, fülébe sem cseppentettem még.

Egyébként sztem kedveli hogy apa nem csinál kellemetlen dolgokat vele.

márc. 14. 20:53
 20/83 anonim ***** válasza:
100%
18# tele is pisilheti a pelust annyira, hogyha abba még urit még egyszer, az már kifolyjon, na és az se jó neki, nem csak a kakis pelust kell kicserélni...mindegy, nyilván ha eddig nem pelenkaztad, ez nem fog már változni, ha ez mindenkinek jó így, nem gond, bár valamiért feltetted a kérdést.
márc. 14. 20:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!