Mások is szokták fizikailag ilyen rosszul érezni magukat nap végére egy 8-9 kilós babát gondozva, vagy menjek orvoshoz?
Figyelt kérdés
Már du. 3 órára iszonyatosan fáradtnak érzem magam minden nap egy pár hete(hónapja?). Persze emelgetem sokat a babát meg vigyázok rá, fogom, stb mikor két lábra szeretne állni, de házimunkát nem annyira csinalok- kivéve a nagyon basic. Most már kezdek megijednimárc. 13. 18:57
1/7 anonim válasza:
Igen. Nagyon odavan mindkét kezem. Előjött az alagút-szindrómám, reggelre zsibbadnak az ujjaim. Vannak jobb és rosszabb napok, de alapvetően rosszul bírom. Pedig terhesség előtt súlyzókkal is edzettem.
2/7 anonim válasza:
Hatszor megszakított alvásokkal hónapok óta az is csoda hogy a fejem tudom tartani estére.
3/7 anonim válasza:
Akkor ez mellé mondjuk képzelj el egy nagyobb tesót akit hozni vinni kell suliba, tanulni vele és még éjszaka pavor alvó és alvajáró.
Ugye nem is annyira nehéz...
4/7 anonim válasza:
Nekem a délutáni alvás után van a lelki mélypont, és ettől fizikailag is gyengének érzem magam olyankor. Tényleges fizikai problémát az éjjeli szoptatás jelent, mikor fekve próbálom átrakni a fiam a másik oldalamra. Rendszeresen húzódásom lesz tőle. (Most már nem, önállóan átmászik már.)
5/7 anonim válasza:
Pff mint a mosott f.s..minden bajom van, éjjel max 3 orat alszik egybe, csak szoptatva alszik vissza , nappal kb semmit nem alstik csak ha tolom a babakocsiba..szerinted? Zombi filmet tudnának velem forgatni..
6/7 anonim válasza:
Ezért nem vállalnék egynél több gyereket. Ha kivagyok így is, hát nem vagyok a magam ellensége.
7/7 anonim válasza:
Ha visszamesz dolgozni meg rosszabb lesz. En tok jol voltam mikor itthon voltam. Most 5.30kor keles. 6.30kor indul a csalad,2 gyerek. Egyikrt oviba, masikat suliba lerakni. Utanaberohanok reggelit venni es beesek a munkahelyemre. Sokszor mar itt elfaradok. Aztan melo,hazabevasarlok. Es lehet nekiallni a hazimunka,fozesnek,kicsi uvolth jarszak, a naggyal tanulni kene. Ferjem estig dolgozik.19kor mar melypont van,neha csak fekszek a szonyegen es keptelen vagyok felulni is. 21kor mar horkolunk mindannyian.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!