Árthatok neki vele?
Pólyában van? Újszülöttként az első nap volt olyanban a kórházban, első fürdetés után már rendes ruhát adtak ott is rá.
Minek pólya 3 hónaposnak?
Az én fiam szintén 3 hónapos, hétvégén lesz 4. Imád hason lenni, már próbál kúszni a játékai felé, a héten jön a termo játszószőnyege, hogy nyugodtan tudjon gyakorolni nagy téren, kemény felületen is. Csak kíváncsiságból, neked az a szegény gyerek mit csinál egész nap?
Hogy alakul a mozgásfejlődése? Ha még nem tartja a fejét, gondolom nem olyan jól.😳
17, szerintem egész nap polyaban fekszik.
Atya ég...
2 fiam van, egyiket se tettem 1 percre sem pólyába. Élnek. Pedig már fejsérülése is volt a nagyobbnak, 1 évesen nekirohant az ajtófélfának, jól bekékükt, feldagadt neki. Ő 2 perc múlva el is felejtette a dolgot.
Ahogy a doki fogalmazott: "elég rugalmasak a gyerekek."
Lesznek még komolyabb dolgok is, minthogy kiveszed a pólyából.
#17 Azért ha 3 hónaposan kúszni próbál az nem annyira örvendetes, mert inkább a feszesség jele. Ilyenkor általában nem arról van szó, hogy csodamozgása van. A fejtartás ok, de a kúszás az fura. De nyilván te tudod.
Kérdező, nyugodtan vedd ki a pólyából. Arra semmi szüksége. Hagyd, hogy szabadon mozogjon, tedd sokat hasra. A félelmeid alaptalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!