Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kezdted ténylegesen...

Mikor kezdted ténylegesen élvezni az anyaságot?

Figyelt kérdés
1 hónapos múlt a kisfiam és nagyon érzékeny baba, minden nap kb. túlélésre játszunk. Szerencsére a szoptatással nincs gond és jól is gyarapszik, altatni viszont lehetetlen, hasfájás is gyötri. Hasra keveset tudom tenni, mert mindig annyira felspanolja magát, hogy hason aztán kibukja a teljes gyomortartalmát a mozgolódások miatt. Egyelőre nagyon nehezen találom magamat ebben az egészben, mivel ilyen érzékeny baba, ezért emocionálisan semmilyen pozitív visszajelzés sem jön tőle, akkor nyugodt csak amikor eszik, egyébként egész nap sír (nem sirdogál, hanem torka szakadtából üvölt és vörösödik). Hordozom is, az szokott segíteni, így abban nappal kétszer tudom altatni 1-1 órára.
2024. márc. 8. 20:10
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
És ami a legtöbbet számított ebben szerintem az az, hogy a fiam 7 hónaposan leválasztotta magát, azóta tápszert kap, így 4 hónapja át tudunk aludni minden estét.
dec. 14. 11:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy jelentkeztél és jól alakulnak a dolgok 😊

19# voltam

dec. 14. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!