Mikor kezdted ténylegesen élvezni az anyaságot?
1 hónapos baba mellett csak szerettem volna írni ide, de nem volt időm, mert kétségbeesetten zokogtam fel-alá sétálva, hogy "nem tudom miért sír, nem értem, hogy mi bajod". Hidd el, szuper jól csinálod, ez csak ilyen nehéz.
Nekem 2 éves és fél évesek a gyerekeim, a mai napig hullámzik, hogy mikor élvezem, és mikor kevésbé. Néha megcsap 5 percekre, hogy milyen szerencsés vagyok, és mennyivel jobban kéne értékelnem a családom, aztán negyed óra múlva kiakadt szemmel várom, hogy hazaérjen a férjem, és igyekszem nem megbolondulni. Olyan 2 hónapos és 5 hónapos kor közt volt az egyik legjobb időszak nekem mindkettővel, ha ez kicsit vigasztal. :) 6 hetes korára elmúlik a hasfájás, utána gyorsan sokkal jobb lesz.
Hat, nem 1 honapos koraban az tuti. Nyugi, teljesen termeszetes, ha most szarul erzed magad, jobb lesz, hidd el!
Nekem az elso 3 honap maga volt a foldi pokol,azt se tudtam, hogy merre vagyok arccal. Aztan fokozatosan konyebb lett illetve mashogy nehez…:) De mondjuk ugy 6 honapos koraban ereztem eloszor azt, hogy vegre egy kicsit kapok levegot.
Amikor elkezdett járni a fiam.
Egy éves kora után.
Addig csak nyuglodes volt napokat, kézben akart lenni állandóan,
Igaz a mászással picit jobb lett, de igazán akkor lett jó amikor elkezdett járni.
Hullámzó volt, de az első 5 hónap még nem, mert hasfájás, szoptatási nehézségek voltak.
Utána fokozatosan javult, 1 évesen már jó volt. Azóta is egyre csak könnyebb, de még nem értük el a dackorszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!