Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Görcsösen tartotta a babátok...

Görcsösen tartotta a babátok a kezét? Az enyém még 3 hónaposan is úgy tartja mint aki boxolni akar. Nehezen tudom ez miatt fel öltöztetni is.

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 16:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én kisfiam 5 hónaposan egyik napról a másikra szorította állandóan ökölbe a kezét. egyből mentünk az orvoshoz. valószínűleg elfeküdhette de tornáztatni kellett otthon pár hétig.

finoman ütögesd a kezét a tenyerénél amíg ki nem nyújtja az ujjait. ezt nagyon sokszor ismételd.

állatkereskedésben, kínai üzletben van rücskös labda. erre tenyereltesd! masszírozd a tenyerét a hüvelyk ujjaddal és mindig hason legyen amikor ébren van :)

2010. nov. 4. 14:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezek szerint voltatok már orvosnál?

Szerintem mindenképpen nézesd meg Dévényes-gyógytornásszal. Ha nincs baj, megnyugodsz, ha meg kell, tornáztatod egy kicsit, de inkább bízd szakemberre, hogy mit csinálj vele. Nem minden baba egyforma, még gyógytornász sem mondana a gyerek vizsgálata nélkül semmit.

2010. nov. 4. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
éppen éjszaka gondolkodtam azon hoyg felteszek errőle gy kérdést. nekem is 3 hónapos a kislányom, szintén ökölben van a keze. és ő is korababa, vannak is gondjai az izmaival, de azt mondták ha fent van legyen hason.(majd mindig hason van a kórházban ahhoz szokott).emelgeti a kis buksiját már hason, de a keze ökölben van. azt mondták az lesz a jó ha nyitva lesz a kezecskéje. próbálom én is gyengéden maszirozni, kinyitni neki, de nem nagyon hagyja. ritkán ha alszik, akkor van hogy nyitott a tenyere.
2010. nov. 4. 20:43
 14/14 anonim ***** válasza:
amikor mi az 4 hónapos fejlődési vizsgálaton voltunk volt ilyen kérdés hogy ökölbe szorítja-e a kezét és mondtam hogy igen,előfordul,azt mondta a védőnő,ne izguljak emiatt ez teljesen normális,aztán alább is hagyott neki,mikor elkezdett már ügyesen tárgyak után nyúlni,egyik kezéből átvette a másikba.ellenben mostanában,talán olyan két hete felfigyeltem hogy felettébb sokan van ökölbe a keze,pedig ez már egyáltalán nem volt jellemző rá.ja és 8.5 hónapos
2010. nov. 4. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!