Mit mondanak arra ha egy baba foggal születik?
Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 15:37
1/13 anonim válasza:
szia.én ugy tudom hogy okos gyerek lesz belőlle!! miért neked foggal született??
2/13 A kérdező kommentje:
Igen:)
2010. okt. 25. 15:45
3/13 anonim válasza:
Szia! Én is úgy hallottam, hogy a foggal született babából zseni lesz, mert hatatalmas IQ-ja lesz.
4/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy "sámán" lesz a gyerkőc, ha foggal születik. Vagyis különleges képességekkel megáldott, valahol varázslónak is tartják.
5/13 anonim válasza:
én azt hallottam,hogy táltosnak nevezik,meg az olyan gyereket is ,aki 1 ujjal tobbel szuletik.Ezek a gyerekek valamiben kimagasloan tehetségesek leszenek,testvérem fia is 1-el tobb ujjal szuletett,és nem tudom megmagyarázni,de tényleg van benne valami kulonleges,ahogy megtudja nyerni maga korul az embereket,mindenki kedvence tud lenni,ez olyan megmagyarázhatatlan dolog,o már 13 éves.
6/13 A kérdező kommentje:
Nahát.:) Nagyon kiváncsi vagyok, mi lesz vele:)! Köszönöm a kommenteket!
Üdv nektek
2010. okt. 25. 16:30
7/13 anonim válasza:
szia, nálunk mindenki azt mondja, hogy "táltos"
8/13 anonim válasza:
hány foggal született? egy, alul? tök jó:)
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, alul van neki egy. De nincs teljesen kint csak a fog teteje látszik! Egy fehér "csik":)
2010. okt. 25. 17:53
10/13 anonim válasza:
Statisztikák szerint 1000 baba közül egy születik foggal. Szrintem jobb ha tisztességes szakmát űz majd, sámánként nemigen lehet megélni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!