Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért sír állandóan az 5...

Miért sír állandóan az 5 hetes babám ?

Figyelt kérdés
Megetetem,tisztaba rakom, le oltoztetem de sehogy nem nyugszik. Állandóan ölbe van mert ugye nyilván kell a kozelsegem neki de az elmúlt 2 napba brutális ha nem alszik akkor sír. Elaludni is nehezen alszik el és ha le rakom már ki is pattan a szeme. Tegnap aludt 6orat egyhuzamban úgy keltettem fel h egyen.
márc. 3. 15:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14%

Nálunk megy a tv egész nap, 6 hetes a babám és sosem látja a tv-t mindig háttal van neki vagy úgy fordítom hogy ne lássa.

Hasfájós lehet, nekünk is hasfájós volt a kislányunk.Biogaia cseppeket érdemes kipróbálni.

márc. 3. 16:41
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Növekedési ugrás + túl sok inger.

Igen, lehet tévézni mellette. Mármint úgy, hogy halkan megy és a baba nem látja a képernyőt. Nálatok láthatóan nem ez van.

márc. 3. 16:44
 13/21 A kérdező kommentje:
Meg próbálom hátha segít. Az espumisant próbáltuk ra de szegényt jobban megcsavarta igaz akkor meg 2 hetes volt .
márc. 3. 16:45
 14/21 anonim ***** válasza:
De mutatja bármi jelét a hasfájásnak? Mert a leírtakból semmi sem utal rá. Én tuti nem tömném így ilyen szerekkel.
márc. 3. 16:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem tudtam h nem láthatja a tévét. De mostmar ezzel is okosabb lettem. Köszönöm a tanácsokat! 😊
márc. 3. 16:48
 16/21 A kérdező kommentje:
Ma volt délelőtt ez a visitos labhuzos sirasa konnyekkel qkkor tuti a hasa is fájt de tornaztattam és jobb lett neki. Egyébként csak sír mint a nagyobbaknal a hiszti
márc. 3. 16:54
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem a védőnő a 3ora közeli időpontot mondta h egyen. Nem koraszülött"

Nekem meg azt, hogy csak addig kell kelteni, amíg nem múlt el a sárgaság. 1 hetesen ő már nem látta sárgának, mondta, hogy hagyjam nyugodtan aludni.

márc. 3. 16:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Nah ok is tudnak akkor furcsasagot mondani.
márc. 3. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, valamit lehet az egyik baba mellett csinálni, a másik mellett nem, az egyik igényli, a másik nem, valami az egyik embernek beválik, ami a másiknak nem, neked kell kitalálnod, hogy a te gyerekednek mi válik be, mert ők nem olvasták még a gyerekneveléssel kapcsolatos tanulmányokat, sem nem kérdezték meg Gizi néni gyerekét, hogy neki hogyan kellene működnie. De az biztos, hogy az egésznapos tévézaj nem tesz jót, engem felnőtt emberként is megterhel, ha egyhuzamban megy valahol 4-5 órát, hát még egy ilyen pici babát. Azért ez sokkal durvább, mint a mindennapi élet alapvető zajai, túlpörgeti. Neki még minden új, minden zaj, minden látvány, képtelen ennyi mindent befogadni. Ha neked kell, hogy ne kattanj meg, akkor vegyél fel egy fülest. Bedughatod csak az egyik füledbe is, szóval közben hallod a babád is.

Attól viszont, hogy nézi a képernyőt, teljesen biztos, hogy túlstimulálódik. Nagyon nem ilyen picike gyerekeknek vannak kitalálva ezek a műsorok, és szintén felnőtt emberek is el tudnak benne fáradni, ha nincsenek hozzászokva. Semmiképp se engedd, hogy nézze, ha kell, addig kapcsold ki, vagy tegyél egy pokrócot a tévére, hiszen te sem nézed, vagy takard el úgy a fejét.

És tényleg ne keltsd fel, ha nem beteg, örülj, hogy jól alszik egyhuzamban. Ha egészséges, nem koraszülött, nem sárga, plusz megfelelően is fejlődik, akkor fel fogja őt kelteni az éhség, vagy fel fog sírni álmában a diszkomfortérzetre.

Kísérletezni kell, hogy mi és hogyan fog beválni. Nehéz ekkora információrengetegben eligazodni főleg, ha néha még a szakemberek is réges-rég meghaladott dolgokat beszélnek, de muszáj lesz ebbe belerázódnod.

márc. 3. 16:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen nyilván nekem kell kitapasztalni és rajta is vagyok az ügyön csak tényleg ez a mostani helyzet h nem tudom mi baja lehet mert akárhogy igyekszem sehogy nem látom h javulna a helyzet nála. És sajnálom szegényt. Első baba és nekem is bűntudatom van h vmit nem jol csinálok.
márc. 3. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!