Miért sír állandóan az 5 hetes babám ?
Figyelt kérdés
Megetetem,tisztaba rakom, le oltoztetem de sehogy nem nyugszik. Állandóan ölbe van mert ugye nyilván kell a kozelsegem neki de az elmúlt 2 napba brutális ha nem alszik akkor sír. Elaludni is nehezen alszik el és ha le rakom már ki is pattan a szeme. Tegnap aludt 6orat egyhuzamban úgy keltettem fel h egyen.márc. 3. 15:55
1/21 A kérdező kommentje:
Anyatejes baba szépen gyarapszik tehát a tejem se gondolnám h kevés lenne neki .
márc. 3. 15:56
3/21 anonim válasza:
Ne keltsd fel, ha nem muszaj. Koraszulott es/vagy sarga? Ha igen, oke, persze.
De amugy nem kell.
Most ezt igy tenyleg nagyon nehez lenne megmondani, hogy miert sir. Leggyakoribb persze a hasfajas, kaki gondok. De lehet tul van stimulalva. Megy tv, zene a hatterben?
4/21 A kérdező kommentje:
Akkor másképp sír visitosan abba is szokott részünk lenni.
márc. 3. 16:01
5/21 A kérdező kommentje:
Nekem a védőnő a 3ora közeli időpontot mondta h egyen. Nem koraszülött. Igen szokott menni a tv amin pelenkázas közbe meg is szokott akadni a szeme és van h zenét is hallgatók h ne legyek feszült ne vegye át. Vagy neki ez a feher zaj ami elméletileg nem bántja őket. De nem ordítva hallgatjuk csak rendes tevezos hangeron.
márc. 3. 16:04
6/21 anonim válasza:
Miert kelted fel ?
Beteg ?
Ha nem beteg, nem koraszulott NEM kell felkelteni ! Olvass napi tudomanyt.
8/21 anonim válasza:
Akkor talan kapcsold ki basszus. Egy 5 hetesnek iszonyatosan megterheli az idegrendszeret az allando zaj, a kepernyorol nem is beszelve. Nyilvan nem uvolteted, ki nez ugy tv-t? De az alapzaj is zavaro, bizony.
9/21 anonim válasza:
Mert 5 hetes. Éjszaka ne ébreszd fel enni, gondolom te sem örülnék, ha téged ezért felébresztenének. Nappal azért nem jó, ha annyit alszik egyszerre, mert utána meg éjszaka nem fog aludni
10/21 A kérdező kommentje:
Nah ezen tudjon eligazodni az ember valaki azt mondja h nyugodtan lehet tévézni baba melett mas meg h nem . 😄 de megprobalom h ugy hogy alakulnak a napjaink . Előre félek mi lesz még később ha már most ennyi hibát vétek. 😄
márc. 3. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!