Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos korig használtáto...

Hány hónapos korig használtátok autóba a hordozót? Illetve meddig lehet?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy 13 kilóig,de hány centis baba?Az nincs meghatározva?Az én 8 hós babámnak már kilóg a lába...
2010. okt. 25. 14:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

MI is pont 8 hósan váltottunk, és közel sem volt 13 kg. két évesen 12 kg.

Szerintem a centi nincs meghatáozva. Nyugodtan válts. DÖnthető ülést vegyél, mi egy ideig csak úgy használtuk.

2010. okt. 25. 14:17
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha már kinövi,kilóg a hordóból a fejebúbja,le kell cserélni,mert ha bármi történik,nem védi a babát 100%osan.

Mi a lányunknál 10 hónaposan cseréltük le.A fiamnál most fogjuk.

2010. okt. 25. 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:
14 hónapos, még abban van, a feje nem lóg le, a lába réges-rég lelóg...
2010. okt. 25. 14:23
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha kilóg a lába, már nem biztonságos!!! Mi 8 hónapos koráig használtuk, akkor lett kb. 9 kg, és vettünk egy 9-25-ös gyerekülést.
2010. okt. 25. 14:28
 5/18 anonim ***** válasza:
Szia! 8 hónapos volt a lányom amikor váltottunk mert neki is kilógott a lába.
2010. okt. 25. 14:29
 6/18 anonim ***** válasza:

3. vagyok. Miért baj, ha kilóg a lába?

Mi belepróbáltuk már egyel nagyobba, abban meg olyan "kajla volt", dülöngélt, majd kiesett, sokkal kevésbé tűnt biztonságosnak, mint a kagyló. (Kilóra még nincs 9)

2010. okt. 25. 14:31
 7/18 anonim ***** válasza:

Az én 7 hónapos kislányom 7 kiló, de már kb. két hónapja kilóg a lába, akkor 6 kiló volt! Most 69 cm.

Nem hiszem, hogy az probléma lenne, ha kilóg a lába, mert akkor már féléves kora előtt cserélhettem volna. Nem nagy baba egyátalán, a hordozós autósülés egyszerűen ilyen lábkilógós. A feje a helyén van :)

2010. okt. 25. 14:34
 8/18 anonim ***** válasza:
mi 4 hósak vagyunk, és kilóg a láb nálunk is...de mi úgy terveztük, h majd tavasszal kap egy szép új ülést :)
2010. okt. 25. 14:38
 9/18 A kérdező kommentje:

Köszi Mindegyőtöknek!

Hát egyelőre marad a hordozó, és amit valahol látunk akciós gyerekülést megvesszük:)

2010. okt. 25. 14:40
 10/18 anonim ***** válasza:
2.vagyok.A fejének nem szabad kilógnia.Mink most fogunk ülést venni a lányomnak,és az övét megkapja a fiunk.A lányom ülése is dönthetö,és most is olyat nézek ami dönthetö legyen,de elég legyen 12 éves korig.
2010. okt. 25. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!