Hány hónapos korig használtátok autóba a hordozót? Illetve meddig lehet?
MI is pont 8 hósan váltottunk, és közel sem volt 13 kg. két évesen 12 kg.
Szerintem a centi nincs meghatáozva. Nyugodtan válts. DÖnthető ülést vegyél, mi egy ideig csak úgy használtuk.
Ha már kinövi,kilóg a hordóból a fejebúbja,le kell cserélni,mert ha bármi történik,nem védi a babát 100%osan.
Mi a lányunknál 10 hónaposan cseréltük le.A fiamnál most fogjuk.
3. vagyok. Miért baj, ha kilóg a lába?
Mi belepróbáltuk már egyel nagyobba, abban meg olyan "kajla volt", dülöngélt, majd kiesett, sokkal kevésbé tűnt biztonságosnak, mint a kagyló. (Kilóra még nincs 9)
Az én 7 hónapos kislányom 7 kiló, de már kb. két hónapja kilóg a lába, akkor 6 kiló volt! Most 69 cm.
Nem hiszem, hogy az probléma lenne, ha kilóg a lába, mert akkor már féléves kora előtt cserélhettem volna. Nem nagy baba egyátalán, a hordozós autósülés egyszerűen ilyen lábkilógós. A feje a helyén van :)
Köszi Mindegyőtöknek!
Hát egyelőre marad a hordozó, és amit valahol látunk akciós gyerekülést megvesszük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!