Bettty kérdése:
5 hónapos kisfiam utálja a babakocsit! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
ha el akarok vele menni sétálni abból rohanás lesz mert úgy üvőlt ahogy csak tud!úgy irigylem azokat akik nyugodtan tudnak sétálni! mit tegyek hogy megszerettessem vele a babakocsit?2009. jan. 4. 17:23
1/4 anonim 

válasza:

Szia. Mi is hasonló cipőben járunk. Én arra jöttem rá, hogy az a baja, hogy már nem szeret háton feküdni a babakocsiban, mert nem lát ki belőle. Nekünk nem lehet a kocsi alját emelni, így én azt találtam ki, hogy átalakítottam a babakocsit az ülős formájába és így pont belefér a babahordozó, mert ülni még nem tud, így ültetni nem akarom a kocsiba, viszont a hordozóból meg jól kilát. Azóta rövidebbeket sétálunk, de nem sír, hanem csöndesen nézelődik.
Lehet, most egy páran biztos hülyének néznek, de nekem ez bevált.
Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája
2/4 anonim 

válasza:

szia, igen 4 hósan már mi is félig ülősben nyomultunk vagy hordozót tettem kocsira
3/4 A kérdező kommentje:
ezt is próbáltam 5 percig jó volt aztán razzia!lehet hogy a sok ruhát nem szereti?
2009. jan. 4. 17:34
4/4 anonim 

válasza:

Szia. 1.vagyok, az is lehet, ha vastag kezes-lábasotok van, az alatt elég ha csak az van, mint amiben bent van. Legalábbis én így öltöztetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!