Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos kisfiam utálja a...

Bettty kérdése:

5 hónapos kisfiam utálja a babakocsit! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
ha el akarok vele menni sétálni abból rohanás lesz mert úgy üvőlt ahogy csak tud!úgy irigylem azokat akik nyugodtan tudnak sétálni! mit tegyek hogy megszerettessem vele a babakocsit?
2009. jan. 4. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Mi is hasonló cipőben járunk. Én arra jöttem rá, hogy az a baja, hogy már nem szeret háton feküdni a babakocsiban, mert nem lát ki belőle. Nekünk nem lehet a kocsi alját emelni, így én azt találtam ki, hogy átalakítottam a babakocsit az ülős formájába és így pont belefér a babahordozó, mert ülni még nem tud, így ültetni nem akarom a kocsiba, viszont a hordozóból meg jól kilát. Azóta rövidebbeket sétálunk, de nem sír, hanem csöndesen nézelődik.

Lehet, most egy páran biztos hülyének néznek, de nekem ez bevált.

Üdv, 5,5 hónapos kislány anyukája

2009. jan. 4. 17:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
szia, igen 4 hósan már mi is félig ülősben nyomultunk vagy hordozót tettem kocsira
2009. jan. 4. 17:30
 3/4 A kérdező kommentje:
ezt is próbáltam 5 percig jó volt aztán razzia!lehet hogy a sok ruhát nem szereti?
2009. jan. 4. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. 1.vagyok, az is lehet, ha vastag kezes-lábasotok van, az alatt elég ha csak az van, mint amiben bent van. Legalábbis én így öltöztetem.
2009. jan. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!