Miben van otthon az egy hónap körüli babátok és hány fok van?
Egy hosszú ujjú body van.
Nálunk is ennyi van, de sehogy nem tudom lehűteni a lakást. Ha kinyitom az ablakot akkor az meg túl hideget csinál. Nappal mondjuk egész nap nyitva van, de úgy is 23-24 fok van.
Borzaszto egeszsegtelen a 24 fok, ezert nincs a magyar gyerekeknek immunrendszere es folyamatosan betegek az ovodaban.
21-22 fok nappal, 18-19 ejjel az egeszseges.
7-es nekem az ócska, egykörös társasház negyedik emeletén semmilyen ember ne mondja meg, hogy ez egyszerűen szörnyű egészségtelen 25 fokban élni. Természetesen én is tudom. SEMMIT az égvilágon nem tudsz tenni ellene, ha erre futotta otthonként. Nincs ebben az árfekvésben olyan 3 szobás panel, ahol ne ez az irdatlan hőség lenne állandóan. Még anno albis koromban minden évben máshol kellett éljek egyetemistaként, laktam èn mindenféle emeleten, téglában is, panelban is, teljesen eszköztelen mindenki a távfűtés értelmetlen rendszerének javítását illetően. Be lehet tekerni hőszigetelő fóliával a csőveket, de az egész lakás tele van csővel, plusz kint a folyosón is, mert zárószinten így lett kialakítva. Aztán hallom az egyik lakó meg szètfagy a földszinten, mert alattuk egy fűtetlenül hagyott garázst tart a tulajdonosa és nem lehet vele megbeszélni, hogy ha nem fűti a garázsát mint ingatlant, akkor a felette lakók szívnak a 18 fokban télen.
Mert ha telne más körülmenyre, én is szívesen kivágnám ezt a 25 fokot az életemből, gyűlölöm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!