Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött babárol lemondani?

Koraszülött babárol lemondani?

Figyelt kérdés
Ha koraszülött lenne a baba le lehet róla mondani a kórházban ?

febr. 28. 20:05
 81/106 A kérdező kommentje:
😞😞😞
máj. 3. 11:27
 82/106 anonim ***** válasza:

De tényleg, mi a helyzet most? Baba? Méhszáj? Hangulatod? Párod melletted áll?

Tudom hogy a hetek lassan mennek odabent és katyvasz van az ember lelkében, de otthon egy boldog új éleg fog kezdődni!

máj. 3. 14:07
 83/106 A kérdező kommentje:

Amugy jol van a baba hat a mehnyak az mar csak 20mm.

Hangulatom az meg mindig eleg rossz… Meg egy nagy retteges az elet de amugy rendben vagyunk.

máj. 3. 16:21
 84/106 anonim ***** válasza:
100%
33 hetesen már nem annyira extrém koraszülött. Ismerősömé is 33. hétre született, már makkegészséges 3 éves kisfiú.
máj. 3. 17:15
 85/106 anonim ***** válasza:
60%
Mit rettegsz ha elobb szulsz ugyis ott hagyod 🤦‍♀️🤷‍♀️
máj. 3. 17:17
 86/106 A kérdező kommentje:
Nem hagyom ott
máj. 3. 18:29
 87/106 anonim ***** válasza:
0%
😂😂😂😂😂
máj. 3. 18:30
 88/106 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm HELPP-szindróma miatt 32. hétre szült. Makkegészséges a fiú. 30. hét után már igen alacsony a kockázat.

Nekem 31 hetesen 21 mm volt a méhnyak. 35 hetesen nyitva voltam 1 ujjnyira. Mégis végighordtam, majdnem indítottak.

máj. 3. 18:31
 89/106 anonim ***** válasza:
100%
33 hét már tök szuper, a 20 mm se olyan gáz. Tök jól haladsz!:) Én is 33 hetes vagyok a másodikkal.
máj. 3. 19:56
 90/106 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező nem úgy nézel ki mint aki nagyon örülne ennek a babának.Ha minden rendben veletek akkor mi a bajod? Tudod egyáltalán? Szerintem mondj le róla,te is jobban jársz mert állandóan csak rettegnél meg a baba is jobban jár mert megadod neki az esélyt hogy szerető családban nőhessen fel,mert te valószínűleg az első nagyobb problémánál vagy betegségnél lemondasz róla.
máj. 3. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!