Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Koraszülött babárol lemondani?

Koraszülött babárol lemondani?

Figyelt kérdés
Ha koraszülött lenne a baba le lehet róla mondani a kórházban ?

febr. 28. 20:05
 71/106 anonim ***** válasza:
56%

Van 70 dekával, 25. héten született ismerősöm, már egyetemista és makkegészséges.

Ne aggódj!

Ne szégyelld magad a kérdésed miatt sem, ez egy lelkileg is más allapot, szülés után visszakapod az igazi önmagad.

ápr. 17. 08:07
 72/106 anonim ***** válasza:
87%

Hat benned sem lest sok koszonete annak a gyereknek.

Megha azt kérdezted volna, hogy irjunk koraszulott pozitiv peldakat mert felsz hogy baja lesz.

De ez a kerdes ... mar ne is haragudj , de szégyellheted is magad .

Sok ismerosom szult koran, vagy benne volt a pakliban a koraszules , de egyetlen egy sem kerdezett ilyet .

En iker vagyok 32 hetre szulettunk egy honpig korhazban voltunk. De jó , hogy anyam nem hagyott ott mert esetleg talan veletlenul valami bajunk lehetet a koraszülöttség miatt.

Nem lett bajunk. Mint ahogy a koraszulottek nagytobbsegenek sem. 🤷‍♀️

ápr. 17. 09:44
 73/106 anonim ***** válasza:
72%
De igen is szégyelheti magát a kérdező! Én majdnem 3hónapig voltam kórházban inkubátorba meg lélegeztetőn az én anyám nem volt épp a világ legjobb anyja stb de még ő sem mondott le rólam vagyis nem fordult meg ilyen a fejében.Nem érdemled meg hogy anya legyél.És ha pl 5évesen éri valami komolyabb baleset ahol maradandó károsodása lesz vagy akkor derül ki hogy komolyabb betegsége van akkor mit csinálsz?Ott hagyod az orvosnál vagy a kórházban 5évesen.Kérdező ne haragudj de az anyaság nem így működik hogy ha gyereknek van valami kisebb nagyobb problémája van akkor egyből rohanunk vele aztán,,leadjuk'' az én lányomnál az ortopédiánál derült ki hogy le van tapadva az izmai és akkor mi van? Hagytam volna ott az ortopédiánál? Vagy ha a te gyerekednél mondjuk a gyerekorvosnál derül ki hogy autista akkor mit csinálsz? Ott hagyod a gyerekorvosnál mert neked nem kell ilyen gyerek.Azért ez nem így működik.
ápr. 17. 10:06
 74/106 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező ilyen felfogással meg gondolkozással te nem fogod felnevelni ezt a gyereket,szerintem ha megszületik,mondj le róla.Kérdező mire felnőtt ember lesz egy kisbabából tudod te mennyi betegségen,sérüléseken meg problémán mennek keresztül? mindegy eggyes alkalomkór mikor megbetegszik a gyerek pl,megfázik,belázasodik,vagy elesik,vagy eltöri a kezét vagy egy hasmenéses járvány elkapja a gyereket akkor majd mindegyiknél le fogsz róla mondani? Lehet hogy mikor megszületik akkor egészséges lesz de lehet később derül ki nálla valami betegség,előbb-utobb szerintem ugyy is lemondasz róla,ha nem akkor miután megszületik akkor lehet pár hét vagy pár hónap mulva,már most elvárásokhoz meg feltételekhez kötöd a szeretetedet,de ha szeretünk valakit főleg ha az agyerekünk de legyen szó bárkiről,nem feltételekhez kötjük a szeretetet,ha egészséges a gyerekem akkor szeretem és hazaviszem a korházből ha meg nem akkor otthagyom,szerintem ha egy anya őszintén szereti a gyerekét vagy a magzatát akkor semmilyen körülmények között nem mond le róla és kitart a gyermeke mellett és feltétel nélül szereti,számomra legalább is ezt jelenti az anyaság és az őszinte tiszta szeretet,én legalább is soha semmilyen körülmények között nem mondanék le a gyerekemről, ha pl autista lenne vagy értelmi fogyatékos stb akkor sem mondanék le róla.Nem való neked az a gyerek,mondj le róla,kerüljön normális szülőkhöz,sok párnak amugy sem lehet saját gyereke és bármit megtennének egy babáért.
ápr. 17. 12:32
 75/106 anonim ***** válasza:
88%

Az sem garancia, ha 10/10-es apgarral születik a kiírt napon. A rokonom kisfiú korában kifejezetten okos, tehetséges gyerek volt, majd egy betegség mellékhatása miatt 7 éves korától epilepsziás és enyhén értelmi fogyatékos lett. Már 50 fölötti, de alig tud olvasni, egész életében gyámság, majd gondnokság alatt kell maradnia, mert nem tudja, nem kezelheti a pénzügyeit sem. Kisegítő munkát tud végezni, mert az általános iskolát is alig fejezte be. Te mit tennél, ha a ragyogó 7 éves kisfiad fejben 7 éves maradna és benga felnőttként is neked kéne segítened?

Ehhez képest a születés utáni nehezebb pár hónap igazi kánaán lenne, nem? Azért gondolkodj, mielőtt hülyeséget írsz.

ápr. 17. 13:40
 76/106 A kérdező kommentje:
Igazatok van
máj. 2. 21:01
 77/106 anonim ***** válasza:
Hànyadik héten tartasz?
máj. 2. 21:21
 78/106 A kérdező kommentje:
33. Hetet toltottem ma.
máj. 2. 22:22
 79/106 anonim ***** válasza:
Szuper! Drukkolok! Jobban vagy lelkileg?
máj. 3. 06:41
 80/106 anonim ***** válasza:
44%

Marmint lelkileg??

Az ilyen nok teljesen lelketlenek. Ilyesmi egy joerzesu no fejeben nem fordul meg.

Vegtelenzl onzo , csak a cukormaz es a korites...

Adja az eg , hogy annak a gyereknek nathan kivul sose legyen semmi komolyabb baja mert rogton el is dobja majd. Vagy hisztizik , hogy nem erre szerzodott mikor gyereket vallalt.

máj. 3. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!